1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Hamitköy’de kader maç
Hamitköy’de kader maç

Hamitköy’de kader maç

Birinci Lig’de Play-out oynayacak son takımın belirleneceği maçta Cumartesi günü Hamitköy ile Görneç karşılaşacak

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Birinci Lig’de normal sezon alt sıraları yakından ilgilendiren, önemli bir karşılaşmayla son buluyor. Ligde şu ana kadar 25’er puan toplayan Hamitköy ve Görneç kader maçına çıkıyor. Ligde son sırada bulunan Lapta’nın haftalar öncesinden Play out oynayacak olmasının kesinleşmesi, bu mücadelenin içerisindeki diğer takımları rahatlatırken, 2’nci takımın belli olmaması takımları bir o kadar da büyük strese sokmuştu. Ligin son haftasında karşılaşacak olan bu iki ekip, mutlak bir galibiyet peşinde koşarak Play Out oynayacak olan ikinci takım olmak istemiyor. Zorlu karşılaşma öncesinde hem Hamitköy, hem de Görneç cephesi YENİDÜZEN’e konuştu.

Sakallı: “Bu maçın telafisi yok”
Hamitköy antrenörü Ahmet Sakallı, hafta sonunda oynayacakları Görneç maçının telafisi olmadığını söyledi. Mutlak galibiyeti hedeflediklerinin altını çizen Sakallı, kazanmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti. Bu karşılaşmada ev sahibi olmanın kendileri için büyük avantaj olacağının vurgusunu yapan genç antrenör, rakipleri Görneç’e de başarılar diledi. Ahmet Sakallı, bu maça eksiksiz çıkacaklarının bilgisini vererek, çalışmaların da iyi bir ortamda geçtiğini sözlerine ekledi. Sakallı son olarak, bu karşılaşmanın centilmence geçmesinin önemli olduğunu söyleyerek, hem Görneç, hem de Hamitköy taraftarlarının maça ilgi göstermesini temenni etti.

Tilki: “Yılın maçı olarak nitelendirebiliriz”
Görneç teknik direktörü Necati Tilki, bu karşılaşmanın hayati bir karşılaşma olduğuna vurgu yaparak, maçı yılın maçı olarak nitelendirmenin mümkün olabileceğini söyledi. Başarılı teknik adam, geçtiğimiz hafta hem rakiplerinin, hem de kendilerinin galip geldiğini anımsatarak, hedeflerinin mutlak galibiyet almak olduğunu ifade etti. Haftayı 3 antrenmanla kapatacaklarını belirten Tilki, Ali Küçükoğlu’nun geçtiğimiz haftadan bir sakatlığı olduğunu ve oynayıp oynamayacağının maç günü belli olacağıı dile getirdi. Hamitköy hakkında da konuşan deneyimli teknik adam, rakiplerinin iyi bir kadrosu olduğunu ve buralarda olmayı hak etmediğini kaydederek, zorlu karşılaşmada başarılar diledi.

Hamitköy’e beraberlik de yetiyor
K-Pet Birinci Lig’in son haftasında kader maçına çıkacak olan bu iki ekip, bu karşılaşma öncesinde 25 puana sahip. Hamitköy ilk karşılaşmada konuk olduğu Görneç’i 3-1 yendiği için bu karşılaşmada beraberlik durumunda avantajlı konumda. Konuk ekip Görneç, ligde kalması için bu karşılaşmayı mutlak kazanması gerekiyor.

Bu haber toplam 1627 defa okunmuştur