1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Denizli lige ısınıyor
Denizli lige ısınıyor

Denizli lige ısınıyor

Birinci Lig ekiplerinden Denizli ile Karşıyaka hazırlık maçında karşı karşıya geldi

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Birinci Lig’in Beyaz Grubu’nda mücadele edecek olan iki güçlü ekip Denizli ile Karşıyaka yeni sezona kısa süre kala karşı karşıya geldi. Mavi beyazlılar mücadeleyi 2-1 kazandı. Birinci Lig Beyaz Grup’un iki güçlü ekibi Denizli ile Karşıyaka’yı bir araya getiren hazırlık karşılaşması Denizli’nin 2-1’lik galibiyetiyle sonuçlandı. Karşıyaka kazandığı penaltı vuruşunu kaptanı Serdar Özsönmezler ile gole çevirse de sonrasında gelen Kemal Solkanat ve Ali Sayalan’ın golleri skoru Denizli’nin lehine çevirdi. Karşılaşmayı kazanan Denizli, yeni sezon öncesinde önemli bir galibiyet almış oldu. 

Sarıyer: “Henüz istediğimiz seviyede değiliz”
Denizli teknik direktörü Tuncay Sarıyer YENİDÜZEN’e verdiği bilgiler doğrultusunda çalışmaların son sürat devam ettiğini söyledi. Deneyimli teknik adam, bu sezon hedeflerinin kesinlikle Süper Lig’e yükselmek olduğunu yinelerken, hedefi gerçekleştirmek için çok çalışmaya ihtiyaç olduğunu ifade etti. Sarıyer, şu anda istedikleri düzeyde olmadıklarının altını çizerek, önlerinde yaklaşık 1 aylık zaman olduğunu ve bu süre içerisinde daha iyi noktaya geleceklerini sözlerine ekledi.

Tek: “Hedefimiz üst sıraları zorlamak”
Karşıyaka Antrenörü Yusuf Tek, geçtiğimiz günlerde takımdaki çalışmalar hakkında bilgi vermişti. Tek, bütçelerinin kısıtlı olduğunu ileri sürerek, ona göre transferler yaptıklarını söyledi. Deneyimli Antrenör, yeni kadro kurduklarını ve iyi oyuncuları bulunduğunu aktararak, yeni sezonda üst sıraları hedeflediklerini ifade etti. Tek, yeni sezonun kazasız belasız bir şekilde son bulmasını da temenni etti.

 

Fotoğraf: Recep Özkamalı

Bu haber toplam 1768 defa okunmuştur