1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Değirmencioğlu dönemi başladı
Değirmencioğlu dönemi başladı

Değirmencioğlu dönemi başladı

Spor Dairesi Müdürlüğüne atanan Alkan Değirmencioğlu dün görevi Besim Erdenay’dan devraldı. Görev teslimi sırasında Spor Dairesi Müdür Muavini Haldun Oktay ve Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu üyesi Niyazi Okutan da hazır bulundu.

A+A-

Dostlukları çok uzun yıllar öncesi dayanan Erdenay ve Değirmencioğlu görev teslimi sırasında birer duygusal konuşma yaptılar.

Erdenay yaptığı konuşmada Değirmencioğlu ile dostluklarının çok uzun yıllar öncesine dayandığını belirterek görevi kendisine gönül rahatlığıyla devretmekte olduğunu söyledi. Değirmencioğlu ile geçmişte gerek Okul Sporlarında gerekse Atletizm Federasyonu’nda da birlikte güzel işlere imza attıklarını ve kendisinin bu görevde de başarılı olacağına inancının tam olduğunu belirten Erdenay kendisine Spor Dairesi Müdürlüğü’nde başarılar diledi.
Değirmencioğlu ise yaptığı konuşmada, Erdenay ile uzun yıllar birlikte çalıştıklarını önce Okul Sporlarından, daha sonra Atletizm Federasyonu Başkanlığı’ndan ve şimdi de Spor Dairesi Müdürlüğü’nden bayrağını yine kendisinden devraldığını ifade etti. Erdenay’a bundan sonraki yaşamında başarılar dileyen Değirmencioğlu kendisinin tecrübe ve bilgi birikiminden her zaman yararlanacaklarını vurguladı.
Erdenay ve Değirmencioğlu’nun birbirlerine çiçek ve hediye takdim etmeleri sonrasında Alkan Değirmencioğlu Spor Dairesi Müdürlüğü görevine resmen başladı.

Bu haber toplam 1278 defa okunmuştur