1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Cedric imzaladı Çağrı yolda
Cedric imzaladı Çağrı yolda

Cedric imzaladı Çağrı yolda

Süper Lig’in yeni ekibi Türk Ocağı transferde Cedric ile anlaştı. Çağrı Kıral ile de anlaşan sarı siyahlılar Ali Başman’dan gelecek yanıtı bekliyor

A+A-

Eren ŞİŞİK

Geçen sezon Birinci Lig’de şampiyon olarak yeni sezonda Süper Lig’de mücadele etme hakkı kazanan Girne temsilcisi Türk Ocağı transferde ilk yabancı transferini gerçekleştirdi. Teknik direktör Hasan Topaloğlu’nun izlediği ve adaya getirdiği Kamerunlu futbolcu Cedric dün Kulüp Başkanı Fahri Altınör ile bir araya gelerek anlaşmaya vardı. Öte yandan Türk Ocağı, Küçük Kaymaklı’da satış listesine konulan Çağrı Kıral ile anlaşmaya vardı. Bu transferde son sözü Kaymaklı Kulüp Başkanı Ali Başman söyleyecek.

Diğer yabancı forvete
Yabancı transferinde Cedric ile anlaşmaya varan Türk Ocağı bu oyuncudan çok şey bekliyor. Hücum hattının her bölgesinde oynayabilen ve top tekniği çok yüksek olan Kamerunlu oyuncunun önümüzdeki sezon ligde adından söz ettireceğine inanılıyor. Cedric’in yanı sıra yönetime rapor sunan teknik direktör Hasan Topaloğlu diğer yabancı tercihini forvet hattından yana kullanmak istediğini iletti. Bu bölge için ilerleyen günlerde 3 oyuncuyu adaya getirecek olan Türk Ocağı takımının Topaloğlu’nun vereceği onay sonrasında bu oyunculardan 1’ine imza attırması bekleniyor.

Savaris Pazartesi başlıyor
Teknik direktör Hasan Topaloğlu’nun daha önce Kıbrıslı Rum futbolcu haklarını da kullanacakları yönünde yaptığı açıklamaların ardından Savaris ile de anlaşmaya varıldı. 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Savaris’in Pazartesi’nden itibaren takımla antrenmanlara başlayacağı öğrenildi.

Bu haber toplam 2106 defa okunmuştur