1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Bu yıl lige katılmayalım”
“Bu yıl lige katılmayalım”

“Bu yıl lige katılmayalım”

Altı kez genel kurulu yapan, ancak başkan adayı bulamayan Bostancı Bağcıl, federasyondan üyeliğini dondurulmasını talep ediyor

A+A-

Hüseyin KIRAL

Uzun yıllar Süper Lig’de mücadele eden, ancak geçtiğimiz sezon Birinci Lig’e düşen Bostancı Bağcıl’da arka arkaya yapılan genel kurul sonrası kulübü Hasan Besim’den devralacak başkan adayı bulunamadı. Sezonun tamamlanması ile birlikte dört ay gibi geçen bir süre zarfında tüzük gereği altı kez genel kurul yapan Bostancı Bağcıl’da kulüp başkanı Hasan Besim, kulübün anahtarını kaymakamlığa vermeden önce, üyeliklerinin bir yıl dondurulması için futbol federasyonuna başvuracak.

Besim: “Üyeliğimizin dondurulmasını isteyeceğiz”
Bostancı Bağcıl Kulüp Başkanı Hasan Besim konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada futbol federasyonuna, üyeliklerinin dondurulması için bugün başvuru yapacağı ve bu başvurunun sonucuna göre Bağcıl olarak bundan sonra izleyecekleri yolu belirleyeceklerini belirtti. Hasan Besim, camia olarak zor günler geçirdiklerini ve bu süre içerisinde yeniden toparlanmak için federasyonun isteklerine olumlu yaklaşacağını umut ettiğini dile getirdi. Federasyonun üyeliklerinin dondurmadığı takdirde ise bu şekilde devam edemeyeceğini belirten Hasan Besim, “O zaman gidip kulübün anahtarını Kaymakamlığa vermekten başka çarem yok” dedi.

“Futbola ayıracak ne zamanım, ne de param var”
On yılı aşkın Bostancı Bağcıl’da  kulüp başkanlığı yapan, ancak yaşadıkları zorluklardan dolayı bırakma kararı alan Hasan Besim, “Bu geçen uzun yıllar beni hem yordu, hem de çok yıprattı. Ülkenin durumunu da göz önünde bulundurduğumuz zaman beni bu dakikadan sonra futbola ayıracak ne zamanım, ne de param var” dedi. Hasan Besim, “İyi, güzel günlerde herkesin yanımızda olduğunu gördük, ancak yaşadığımız bu kötü süreçte bizleri arayan bir Allah’ın kulu dahi olmadı” dedi.

Bu haber toplam 2704 defa okunmuştur