1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ayın futbolcuları belirlendi
Ayın futbolcuları belirlendi

Ayın futbolcuları belirlendi

K-Pet Birinci Lig ve İkinci Lig’de ayın futbolcuları belirlendi. Spor yazarları Soydan Sakallı, Serhan Kablan, Okan Karademir ve Beyzade Ünalmış ile Kolan British Hospital temsilcisi Kemal Yakudoğlu’ndan oluşan seçici komite ayın futbolcularını seçti.

A+A-

K-Pet Birinci Lig’de ayın futbolcusu olarak Yalova’nın başarılı futbolcusu Ali Özbahar’ı seçildi. Yalova’nın son dört haftada aldığı dört galibiyete büyük kaktı koyan Ali Özbahar, son 2 haftada ise sağ bek oynamasına rağmen galibiyet gollerine imza atarak takımının başarısına büyük katkı koydu.

K-Pet İkinci Lig’de ayın futbolcusu ise lig lideri Maraş’ın tecrübeli futbolcusu Mehmet Fuat olarak belirlendi. Mehmet Fuat, takımının son dört haftada aldığı dört galibiyete büyük kaktı koydu.
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu sağlık sponsoru olan ve futbolumuza önemli katkılar koyan Kolan British Hospital sponsorluğunda düzenlenen K-Pet Birinci Lig ve İkinci Lig’de ayın futbolcuları ödül töreni bu akşam saat 17:00’de Kolan British Hospital’da düzenlenecek olan törenle futbolculara verilecek. Kolan British Hospital, ayın futbolcularına “1 kişilik check up” hediye ediyor.

Bu haber toplam 1134 defa okunmuştur