1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Peugeot’dan yatırım
Peugeot’dan yatırım

Peugeot’dan yatırım

FAB Ltd bünyesinde yer alan Peugeot marka araçlardan geçtiğimiz gün iş insanı Ayhan Demir 8 adet Peugeot 208 alarak yatırım yaptı.

A+A-

 

FAB Ltd bünyesinde yer alan Peugeot marka araçlardan geçtiğimiz gün iş insanı Ayhan Demir 8 adet Peugeot 208 alarak yatırım yaptı. İki yıl önce turizmin kalkınma bölgesi olan Yeni Boğaziçi’nde kiralık araç işletmeciliği yapmaya karar veren Ayhan Demir, FAB Ltd ile temasa geçerek 2015-2016’da  “Pure Tech” motorları ile yılın motor ödülünü kazanan Peugeot 208 & 2008 1.2 e otomatik araçları bünyesine kattı.

Ayhan Demir, Fab Ltd çalışanlarının araç satış bedellerinin bütçelerine uygun bir hale getirilmesi için yapmış oldukları özverili çalışmalar ve göstermiş oldukları yakın alakanın da ayrıca Peugeot araç alımında büyük pay sahibi olduğunu belirtti. Bununla birlikte satış sonrasında verilecek servis desteği ve ihtiyaç halinde yedek parça tedarikinde hiçbir şekilde gecikmeler olmayacağı konusunda verilen teminatlar da oluşturulan filonun Peugeot araçlardan seçilmesinin bir başka unsuru oldu.

“Demir Rent a Car” kiralık araç şirketini Peugeot araç filosu ile hayata geçirmiş olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek kısa süre içinde filosunu yeni Peugeot araçlarla güçlendireceği haberini de verdi.

Bu haber toplam 1986 defa okunmuştur