1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Karaoke coşkusu motivasyonu artırdı
Karaoke coşkusu motivasyonu artırdı

Karaoke coşkusu motivasyonu artırdı

Near East Bank personelinin hafta sonu Colony The House da yer alan Karaoke gecesinde coşkulu eğlence motivasyon artırdı.

A+A-


Near East Bank personelinin hafta sonu Colony The House da yer alan Karaoke gecesinde coşkulu eğlence motivasyon artırdı. Near East Bank İnsan Kaynakları Birimi tarafından yıllık sosyal aktivite planları kapsamında organize edilen geleneksel Karaoke Partisine, personeli ilgisi yoğundu.

Geceye katılan çalışanlar dilediklerince şarkı söyleyerek bol eğlenceli ve keyifli anların tadını çıkarttı. Kareoke Partisi’nde  banka çalışanları ve üst yönetimi bir araya gelmesi, iş ortamından uzak, samimi ve keyif dolu anlar yaşanması takım ruhunu ve dinamizmi güçlendirdi.

Banka İnsan Kaynakları Yönetmeni Çağla Serinsu, organizasyona ilişkin değerlendirmesinde, kurum içi sosyalleşme adına güzel örnekler yaşanan, iş yoğunluğunun stresini azaltan böylesi organizasyonlara yıl boyunca devam edileceğini belirtti. Serinsu, kurumda birlikteliği artırarak takım ruhunu güçlendiren başarılı organizasyona varlıklarıyla katkı koyan herkese teşekkür etti. LHA

Bu haber toplam 1514 defa okunmuştur