1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. ‘Engelsiz Haber’ 1 yaşında
‘Engelsiz Haber’ 1 yaşında

‘Engelsiz Haber’ 1 yaşında

Kıbrıs Türk televizyonlarında ilk ve tek olan, işitme engelliler için hazırlanan haber bülteni “Engelsiz Haber” 52’inci bölümüyle 1. Yılını tamamladı.

A+A-

Kıbrıs Türk televizyonlarında ilk ve tek olan,  işitme engelliler için hazırlanan haber bülteni “Engelsiz Haber”  52’inci bölümüyle 1. Yılını tamamladı.

Sosyal sorumluluk bilinciyle Kanal Sim ve Yakın Doğu Üniversitesi işbirliğinde hazırlanan “Engelsiz Haber” Kazım Tunç’un işaret dili ile her Perşembe 22:00’de Kanal Sim’de izleyicisiyle buluşuyor.

Haber bülteninin birinci yılını tamamlaması ile programın kaydedildiği YDÜ TV stüdyolarında bir kutlama gerçekleştirilirken, 1. Yaş pastası da kesildi.

Kutlamada konuşan Kanal Sim ve Sim Radyo Genel Yayın Yönetmeni Sami Özuslu, bir hayal gördük ve uzunca düşünme sürecinden sonra YDÜ ile birlikte bu hayali gerçekleştirdiklerini söyledi.

YDÜ Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı Murat Tüzünkan da yaptığı konuşmada, böylesine anlamlı bir sosyal sorumluluk projesinde Kanal Sim ile birlikte yer almaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.
Kutlama etkinliğinde daha sonra “Engelsiz Haber” bülteninin birinci yaş pastası kesildi.

Bu haber toplam 1424 defa okunmuştur