1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Mehmet Soyer: “Davadan çekildiğim doğrudur"
 Mehmet Soyer: “Davadan çekildiğim doğrudur

Mehmet Soyer: “Davadan çekildiğim doğrudur"

Avukat Mehmet Soyer: “Davadan çekildiğim doğrudur. Avukat müvekkil gizliliği var”

A+A-

Avukat Mehmet Soyer, ‘düzeltme hakkı’ yolladı, CTP Milletvekili Doğuş Derya hakkında kişisel yorumlarda bulundu.

“YENiDÜZEN Gazetesi’nin 19.05.2016 tarihli yayınında ve gazetenin internet sitesinde ‘Zaroğlu’nun avukatı davadan çekildi’ başlıklı bir haber yer almıştır. Keza yazının içinde de ‘… Bertan Zaroğlu’nun avukatı Mehmet Soyer davadan çekildiğini beyan etti’ denmektedir” diyen Soyer,  “Belirtilen haber, başlık veya içeriği maalesef durumu doğru izah etmemektedir” dedi.
Soyer açıklamasında şu ifadelerde bulundu:
“Genel Yayın Yönetmeni olduğunuz YENiDÜZEN Gazetesi’nin 19.05.2016 tarihli yayınında ve gazetenin internet sitesinde “Zaroğlu’nun avukatı davadan çekildi” başlıklı bir haber yer almıştır. Keza yazının içinde de “… Bertan Zaroğlu’nun avukatı Mehmet Soyer davadan çekildiğini beyan etti” denmektedir.
Belirtilen haber, başlık veya içeriği maalesef durumu doğru izah etmemektedir. Şöyle ki haberin başlığı veveya belirtilen içeriği, benim konu davayı veya Bertan Bey’in avukatlığını bırakmayı tercih ettiğim anlamına gelmekte veveya bu şekilde anlaşılmakta veveya konu dava veya Bertan Bey’den uzak durmak istediğim veveya uzaklaşmaya çalıştığım veveya kamuoyu nezdinde, avukatının Bertan Bey’i bıraktığı his veveya anlamını uyandırmaktadır ki gerçek durum böyle değildir.
Konu davada karşılıklı mutabık kalınarak çekildiğim doğru olmakla birlikte, çekilmem yukarıda belirttiğim veya benzeri nedenlere dayalı değildir. Avukat-müvekkil arasındaki gizlilik nedeni ile ve devam etmekte olan bir yargı süreci olduğundan bu konuda daha fazla bilgi veya detay vermeyi uygun görmüyorum”

Bu haber toplam 2699 defa okunmuştur