1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. BTHK, ISO 9001 Kalite Belgesi aldı
BTHK, ISO 9001 Kalite Belgesi aldı

BTHK, ISO 9001 Kalite Belgesi aldı

Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Kurumu, ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Standartlarını uygulamaya başladıklarını açıkladı.

A+A-


Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Kurumu (BTHK), verdikleri hizmetlerin uluslararası kalite standartları çerçevesinde yürütülebilmesi amacıyla ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Standartlarını uygulamaya başladıklarını açıkladı.
Kurumdan yapılan yazılı açıklamada, yapılan iç ve dış denetimlerde başarı sağlandığı ve yapılan törenle sertifika alındığı ifade edildi.
Açıklamada, ISO 9001 Standartları kapsamında Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Kurumu faaliyetlerinin standartlaştırılmasını sağlayacak dokümantasyonu oluşturarak, proses yönetimi yaklaşımı ile hizmet kalitesinin devam ettirilmesi ve iyileştirilmesine ek olarak eksikliklerin daha kolay tespit edilerek, gerekli önleyici ve düzeltici çalışmaların yapılmasının sağlandığı kaydedildi.
Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Kurumu Başkanı Doç. Dr. Kadri Bürüncük, kurumun Kalite Yönetim Sistemi Belgesi alma çalışmalarına 2014 yılı sonunda başladığını ve disiplinli bir çalışmadan sonra Ağustos 2015’te tamamlandığını bildirdi.
Kurum binasında yapılan törende kalite belgesini Bürüncük’e teslim eden Kalitesert UYS Belgelendirme ve Denetim Ltd. Başdenetçisi Bülent Çetinkaya, kurumu, göstermiş oldukları başarıdan dolayı tebrik etti. (TAK)

Bu haber toplam 3446 defa okunmuştur