1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. “Amaç ülke ihtiyaçlarını dikkate almak ve hizmet kalitesini yükseltmektir”
“Amaç ülke ihtiyaçlarını dikkate almak ve hizmet kalitesini yükseltmektir”

“Amaç ülke ihtiyaçlarını dikkate almak ve hizmet kalitesini yükseltmektir”

Turkcell, GSM operatörlerinin fiber optik omurga yatırımları hakkında açıklama yaptı…

A+A-

Kuzey Kıbrıs Turkcell, fiber optik kablo hattı çekme izni verilmesi ile ilgili olarak yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, tüm yatırımların ve fiber optik omurga projesi için atılan adımların Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti yasaları çerçevesinde ilerlediği vurgulanırken, diğer kurum ya da kuruluşun haklarına halel getirme düşüncesi olmadığı da ifade edildi. Açıklamanın tam metni şöyle;

“Ülkemizdeki tüm GSM operatörlerinin fiber optik omurga alanındaki yatırım projelerinin tek amacı ülkenin ihtiyaçları ve toplumsal talebi dikkate alarak artan mobil data kullanımını şebekeye yönlendirmek, teknolojiyi yakından izleyen insanımıza daha kaliteli hizmet vermek, süratli ve kesintisiz internet beklentisini en üst düzeyde karşılamaktır.

Tüm dünyada olduğu gibi Kuzey Kıbrıs'ta da, her iki GSM operatörünün omurgalarını fiber optik yatırım ile güçlendirmesi, kapasite artırımı ve ülkeye ileri mobil teknolojiler sunmak adına kaçınılmazdır.

Tüm yatırımlar ve fiber optik omurga projesi için atılan adımlar Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti yasaları çerçevesinde ilerlemektedir.
Kuzey Kıbrıs Turkcell'in hiçbir yatırım projesinde ülkemize ve halkımıza ortak değer yaratma çabası içinde olduğumuz paydaşlarımı ile diğer kurum ya da kuruluşun haklarına halel getirme düşüncesi bugüne kadar hiç olmamıştır.
Kuzey Kıbrıs Turkcell, teknoloji ve iletişimin ilerlemesi anlamında işbirliği ve güçbirliğine her zaman açıktır.
Kuzey Kıbrıs Turkcell tüm yatırım planlarını dünyadaki en ileri teknolojileri ülkemize taşımak ve kamusal faydaya dönüştürme odağında sürdürecek, mobil iletişim alanında artan kapasiteyi karşılayacak hiçbir yenilikten geri durmayacaktır.
Kuzey Kıbrıs'taki tüm GSM operatörlerinin yasal sınırlar içindeki yatırım projelerine gösterilen destek, dünyanın en ileri teknolojilerinin insanımızla buluşması anlamında önemlidir.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

Bu haber toplam 1341 defa okunmuştur