1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. 5. yaşımızı kutladık
5. yaşımızı kutladık

5. yaşımızı kutladık

5. yaşımızı kutladık

A+A-


adres kıbrıs’ın 5. yaşını geçtiğimiz günlerde kutladık… Dergimiz yazarı Simge Çerkezoğlu’nun kutlama için evini açtığı gecede şarkılar, türküler gecemize eşlik etti.
Gecede Kıbrıs’ın güneyinden de konuklarımız vardı. Böyle olunca şarkılar, türküler iki dilli söylendi. Söylediğimiz, bildiğimiz türkü ve şarkıların aslında ortak kültürümüzden kaynaklandığı, iki dille de söylendiğini o gecede bir kez daha yaşamış olduk.
adres kıbrıs Genel Koordinatörü Tayfun Çağra, gecede yaptığı kısa konuşmada, 5 yıldır derginin sayfalarına katkı koyan herkese teşekkür etti ve bundan sonraki yıllarda da aynı keyif ve gayretle derginin varolması temennisini dile getirdi.

TEK ÖRNEK

adres kıbrıs, haftalık, kuşe kağıda baskı, bütün sayfaları renkli olarak yayınlanan tek dergi olarak Kıbrıs’ın kuzeyinde yayın hayatına devam ediyor. 2011 yılının Mayıs ayında yayın hayatına başlayan dergi, Pazar günleri Yenidüzen ve gaile eki ile birlikte yayınlanıyor.
Dergide kültür- sanat, röportaj ve söyleşi, sağlık, spor, müzik, lezzet sayfaları, araba ve motosiklet bilgileri ve gezileri, içimizden isimlerle kısa kısa soru-cevap sayfası, çeşitli konularda analizler, karikatür, anı yazıları, şiir ve daha başka konularda sayfalar yer alıyor.

Bu haber toplam 1362 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 271. Sayısı

Adres Kıbrıs 271. Sayısı