1. HABERLER

  2. SPOR

  3. 5 Sezonda 10 Kupa
 5 Sezonda 10 Kupa

5 Sezonda 10 Kupa

Teknik Direktör Turan Altay, Kıbrıs Kupası şampiyonluğu ile birlikte 5 sezon içerisinde 10’uncu kupasını kazanmış oldu

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Kıbrıs Kupası final karşılaşmasında Mormenekşe’yi 4-2’lik skorla mağlup eden Yenicami kupayı müzesine götürerek sezonu 3 kupa ile tamamladı. Sezon başında Süper Kupa’yı kazanan Siyah beyazlı ekip, lig şampiyonluğunun ardından Kıbrıs Kupası’nı da kazanma başarısı gösterdi. Yenicami Teknik Direktörü Turan Altay ise teknik adamlık kariyerindeki 10’uncu kupaya, bugüne kadar kazanmadığı Kıbrıs Kupası ile uzandı.

5 sezona 10 kupa sığdırdı

Turan Altay teknik adamlık kariyerine 5 sezon içerisinde 10’uncu kupasını sığdırdı. Çetinkaya’yı çalıştırdığı toplamda 3 sezon içerisinde 3 Süper Lig şampiyonluğu ve 1 Süper Kupa kazanan Altay, son iki sezondur çalıştırdığı Yenicami’de 2 Süper Lig şampiyonluğu, 2 Süper Kupa, 1 KTSYD Kupası ve son olarak Kıbrıs Kupası’nı kazanma başarısı gösterdi.

Altay: “Sadece işimizi yapmaya çalıştık”

Elde edilen başarıların güzel bir duygu olduğunu belirten Altay, sadece işlerini yapmaya çalıştıklarını belirtti. “Demek ki işimizi doğru yapıyoruz ve başarı geliyor” şeklinde konuşan Altay, bu yılki hedeflerinin 3 kupa olduğunu, üçünü de elde ettiklerini, bundan ötesinin olamayacağını belirtti. Yaptıkları işin ekip işi olduğuna vurgu yapan Altay “Yenicami camiası da mükemmel bir sezon geçirdi. Uzun yıllar hatırlanacak bir sezon oldu” şeklinde konuştu. Altay sözlerinin sonunda “Bizler sadece işimizi yapıyoruz. Arkamızda başkanımız Enver Kahveciler, sponsorumuz Abdullah Uluçhan, diğer değerli üyelerimiz, birçoğunun başarıda katkıları vardır” dedi.

Bu haber toplam 1494 defa okunmuştur