1. HABERLER

  2. SPOR

  3. 3. Kılıçoğulları Turnuvası yarın başlıyor
3. Kılıçoğulları Turnuvası yarın başlıyor

3. Kılıçoğulları Turnuvası yarın başlıyor

Kaya Emiroğlu Dumlupınar eski yöneticisi Savaş Kılıçoğulları’nın Merhume annesi Gülsün Kılıçoğulları ve Merhum babası Muhittin Kılıçoğulları anısına organize ettiği Dumlupınar eski yöneticisi Savaş Kılıçoğulları’nın Merhume annesi Gülsün Kılıçoğulları ve

A+A-

Kaya Emiroğlu
Dumlupınar eski yöneticisi Savaş Kılıçoğulları’nın Merhume annesi Gülsün Kılıçoğulları ve Merhum babası Muhittin Kılıçoğulları anısına organize ettiği 3. Gülsün-Muhittin Kılıçoğulları Minikler ve Yıldızlar Futbol Turnuvası yarın başlıyor. Çanakkale Muharrem Döveç Stadı’nda yer alacak ve iki gün sürecek turnuvada ilk gün 2007-2008 yaş kategorisi maçları yapılacak ve tamamlanacak. Bu kategoride Dumlupınar Futbol Akademisi, Dumlupınar Sarı Denizaltılar, Mağusa Futbol Akademisi, Çanakkale Futbol Akademisi ve Yeni Boğaziçi takımları mücadele edecek. Maçlar sabah 9.30’da başlayacak ve tamamlanmasının ardından aynı gün ödül töreni de yapılacak.

Pazar 2004-2005 kategorisi
Turnuvanın ikinci gününde ise 2004-2005 kategorisi maçları yapılacak. Bu kategoride ise Dumlupınar Futbol Akademisi, Dumlupınar Sarı Denizaltılar, Mağusa Futbol Akademisi, Çanakkale Futbol Akademisi, Yeni Boğaziçi ve Doğancı takımları yer alacak. Bu kategoride de maçların tamamlanmasının ardından ödül töreni yapılacak ve turnuva tamamlanmış olacak.

Bu haber toplam 1296 defa okunmuştur