1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. 27 gr Hintkeneviri, 1 tutuklu
27 gr Hintkeneviri, 1 tutuklu

27 gr Hintkeneviri, 1 tutuklu

Cebinde 7 gr, kova içerisinde 20 gr Hintkeneviri bulundu…

A+A-

 

Gamze BAYKUR

Mağusa’da tasarrufunda 27 gr Hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunduran H.E tutuklandı. “Kanunsuz uyuşturucu madde alma” ve “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlamalarıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı H.E, tahkikat maksatları bakımından 2 gün süreyle poliste tutuklu kalacak.

Cebinde 7 gr, kova içerisinde 20 gr Hintkeneviri bulundu…
Meselenin tahkikat memuru Polis Çavuşu Fatih Kaleci, 19 Mayıs tarihinde alınan bir bilgide zanlı H.E’nin tasarrufunda uyuşturucu madde olduğunu öğrendiklerini söyledi. Zanlı H.E’nin Mağusa’daki evinde tespit edildiğini belirten Kaleci, zanlının üzerinde yapılan aramada giymekte olduğu şortun cebinde yaklaşık 7 gr, tuvaletteki kova içerisinde ise 20 gr Hintkeneviri türü uyuşturucu madde ile bir adet öğütücü ve 1 adet hassas terazi bulunduğunu açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Kaleci, zanlı H.E’nin 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

2 gün tutuklu kalacak…
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlı H.E’nin tahkikat maksatları bakımından 2 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Bu haber toplam 1233 defa okunmuştur