1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. 23 yaşında dalgalara yenildi
23 yaşında dalgalara yenildi

23 yaşında dalgalara yenildi

Ramazan Tekin’in cesedine dün ulaşıldı. Polis açıklamasına göre, Tekin’in cesedi, açık denizde askeri helikopter tarafından yapılan arama neticesinde dün sabah bulundu.

A+A-

YENİDÜZEN (Özel)

Gaziveren’de faaliyet gösteren Afrodit Sahil Sitesi Halk Plajı’nda, önceki gün saat 18.45 sıralarında yüzme bilmediği halde denize giren 23 yaşındaki Ramazan Tekin boğularak can verdi.

Ramazan Tekin önceki gün sahilde bulunan ablası ve eniştesinin gözleri önünde dalgalar arsında kaybolmuştu.  Yaşanan olayın ardından, Güzelyurt Polis Müdürlüğü ekipleri, Sivil Savunma Ekipleri, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, çok sayıda vatandaş Ramazan Tekin’in bulunması için arama çalışmalarına başlamıştı.

Alınan bilgiye göre, aslen Kahramanmaraşlı olan ve Kuzey Kıbrıs’ta öğrenci olarak bulunan Ramazan Tekin, önceki gün saat 18.45 sıralarında, bisikletiyle ablası ve eniştesinin bulunduğu Afrodit Sahil Sitesi Halk Plajı’na gitti.

Bisikletinden iner inmez yüzme bilmediği halde denize giren Tekin, ablası ve eniştesinin gözleri önünde dalgalar arasında kayboldu.

Ablası ve eniştesinin tepkisi üzerine birçok vatandaş sahile koştu ve Tekin’i aramaya başladı. Ardında da Güzelyurt Polis Müdürlüğü ekipleri, Sivil Savunma ekipleri, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, olay yerine giderek arama ve kurtarma çalışmalarına başladı.

Ramazan Tekin’in ablası ve eniştesi ise fenalık geçirdi ve ambulansla Cengiz Topel Hastanesi’ne kaldırıldı.

23 yaşındaki Ramazan Tekin’in cesedine dün ulaşıldı. Polis açıklamasına göre, Tekin’in cesedi, açık denizde askeri helikopter tarafından yapılan arama neticesinde dün sabah bulundu.

Bu haber toplam 2740 defa okunmuştur