1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. 1’i komada, 2’si poliste
1’i komada, 2’si poliste

1’i komada, 2’si poliste

Alaköy’de önceki akşam Sentetik Cannabinoid (bonzai) türü uyuşturucu madde kullandığı iddiasıyla A.A isimli şahısın fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Uyuşturucu temin etmekten Ö.A ve S.Y tutuklanarak mahkemeye çıkarıldı

A+A-

Didem MENTEŞ

Alaköy’de önceki akşam Sentetik Cannabinoid (bonzai) türü uyuşturucu madde kullandığı iddiasıyla A.A isimli şahısın fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı, uyuşturucu meseleyle ilgili olarak ise isminin baş harfleri Ö.A ve S.Y olan iki kişi tutuklandı. 13 Ekim saat 22:00 raddelerinde bonzai kullanarak fenalaştığı ve hastaneye kaldırıldığı belirtilen A.A’nın, halen şuurunun kapalı olup, yoğun bakımda hayati tehlikesinin sürdüğü aktarıldı.

Narkotik ve Cürümleri Önleme Şubesi ekipleri konunun kendilerine intikal etmesi üzerine hastanede yatan A.A’nın ailesiyle görüşerek, söz konusu maddenin Ö.A ve S.Y tarafından A.A’ye temin edildiği belirtildi. Her iki zanlı soruşturma maksatlı tutuklanarak Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.
Ceza Davaları Yargıcı Gökhan Asafoğulları’nın huzurunda görüşülen davada, İddia Makamı, polis memuru Cemal Ramiz’i tanık olarak dinletti.

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Ramiz, meseleyle ilgili olarak yürütülen soruşturmanın devam ettiğini kaydetti. Soruşturmayla ilgili alınması gereken ifadeler olduğuna değinen Ramiz, Ali Kansu isimli kişinin ise hala daha Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesinde şuuru kapalı olarak kontrol altında tutulduğunu kaydetti. Ramiz bu aşamda zanlıların 2 gün süreyle tutuklu kalmalarını talep etti.

Verilen şahadeti dikkate alan Yargıç Gökhan Asafoğulları, zanlılarla ilgili tahkikatın devam ettiğine bulgu yaptı ve 2 gün tutuklu kalmalarına emir verdi.

Bu haber toplam 1867 defa okunmuştur