1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. 188 adet extacy hap ile yakalandı
188 adet extacy hap ile yakalandı

188 adet extacy hap ile yakalandı

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri aldıkları ihbar üzerine isminin baş harfleri S.Y’nin tasarrufunda toplam 188 adet MDMA türü uyuşturucu olduğuna inanılan hap ele geçirdi.

A+A-

Gamze PİR BAYKUR

Mağusa’da ihbar alan Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri aldıkları ihbar üzerine isminin baş harfleri S.Y’nin tasarrufunda toplam 188 adet MDMA türü uyuşturucu olduğuna inanılan hap ele geçirdi. Konu hapları tasarrufunda bulunduran zanlı S.Y ise tutuklandı. “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlamasıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Yenigül aleyhine 3 günlük tutukluluk süresi temin edildi.

Benzin istasyonunda, evinde ve arabasında bulundu...

Meselenin tahkikat memuru Mustafa Kavaz, 4 Mart tarihinde aldıkları bir bilgide zanlı S.Y’nin tasarrufunda kanunsuz uyuşturucu madde olduğunu öğrendiklerini söyledi. Zanlı Mağusa’da tespit edildiğini belirten Kavaz, zanlının şüpheli bir şekilde girip çıktığı bir benzin istasyonunun tuvalet kısmında yapılan aramada tuvalet kağıdına sarılı 25 adet, evinde tuvalet kısmında naylona sarılı 161 adet ve arabasında ise 2 adet MDMA türü uyuşturucu içerdiğine inanılan toplam 188 adet hap bulunduğunu açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Kavaz, zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Tutuklu kalacak...

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Umut İnan, zanlı S.Y’nin tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Bu haber toplam 1682 defa okunmuştur
Etiketler : ,