
YÜCEL, KANATLI VE SİMAVİ
YENİDÜZEN Gazetesi ve Kanal Sim spor yazarlarının belirlediği sekizinci haftanın antrenörü, hakemi ve futbolcusu ödülleri sahiplerini buldu
Kanal Sim ekranlarında yayınlanan ve ligin başlaması ile birlikte spor programları arasında bir numara olduğunu gösteren Sim Futbol, Süper Lig’in nabzını tutmaya devam ediyor.
Telsim Süper Lig’de oynanan haftanın karşılaşmaları, program sunucusu Cemil Garip ve yorumcuları Haldun Oktay ile Besim Erdenay tarafından yorumlanıyor. Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda YENİDÜZEN ve Kanal Sim spor yazarları, haftanın enlerini seçmeye devam ediyor.
Ligin dokuzuncu haftasında bu maça kadar sahasında yenilgi yüzü görmeyen Bostancı Bağcıl’ı deplasmanda mağlup eden Küçük Kaymaklı’da teknik direktör Enver Sedat Simavi, haftanın antrenörü olarak belirlenmişti.
Cihangir’in geçtiğimiz hafta Girne’de konuk olduğu ve 6-1’lik skorla kazandığı Türk Ocağı karşılaşmasında oynadığı futbol ile takımını geriye düşmesine rağmen ayakta tutan, aynı zamanda rakibin oyuna ağırlığını koyduğunda gösterdiği performansla beğeni toplayan Sezer Yücel, haftanın futbolcusu olarak belirlenmişti.
Dokuzuncu haftada golsüz eşitlikle tamamamlanan Lefke - Hamitköy arasında oynanan karşılaşmada gösterdiği yönetim ve çaldığı düdüklerle Ecvet Kanatlı haftanın hakemi seçilmişti.
ÖDÜL TÖRENİ
YENİDÜZEN Gazetesi ve Kanal Sim spor yazarları tarafından seçilen bu üç isimden ikisi dün United Medya tesislerine gelerek plaketlerini aldılar.
Haftanın antrenörü Enver Sedat Simavi’ye ödülünü Yenidüzen Spor Servisi Şefi Burhan Gürkan, haftanın futbolcusu Sezer Yücel’e Sim Futbol program sunucusu Cemil Garip takdim ederken haftanın hakemi Ecvet Kanatlı’ya ödülünü Yenidüzen Spor Yazarı Çilen Ulusoy takdim etti.

















