1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Sıkıntılı bir süreç yaşıyoruz”
“Sıkıntılı bir süreç yaşıyoruz”

“Sıkıntılı bir süreç yaşıyoruz”

Küçük Kaymaklı maçının ardından geçirdiği böbrek ameliyatı sonrası dün taburcu olan Türk Ocağı Teknik Direktörü Rıza Erseven, taburcu olur olmaz takımı ile antrenmana çıktı.

A+A-

Hüseyin KIRAL

Dokuz haftada şansızlıklar yaşadıklarını belirten Türk Ocağı teknik direktörü Rıza Erseven, bunların başında Yenicami, Bostancı Bağcıl ve son oynadıkları K.Kaymaklı maçlarını örnek gösterdi. Erseven, takımının şu anda en az 12-13 puanı bulunması gerekirken yedi puanda kaldıklarını ve ligde sıkıntılı süreç bir yaşadıklarının altını çizdi. Erseven, Süper Lig’de ilk yarının tamamlanmasına sadece dört hafta kaldığını ve bu kalan dört haftada alabilecekleri kadar puan almaya çalışacaklarını kaydetti.

Ameliyat oldu, antrenmana gitti
Geçtiğimiz hafta sonu oynanan Küçük Kaymaklı maçı sonrası fenalaşan ve kaldırıldığı hastanede böbrek ameliyatı olan Türk Ocağı Teknik Direktörü Rıza Erseven, dün hastaneden taburcu olur olmaz antrenmana gitti. Cumartesi günü lig lideri GAÜ Çetinkaya ile oynayacakları maç için sıkı bir şekilde çalışmalarını aralıksız sürdüren Türk Ocağı’nda, teknik direktör Rıza Erseven, ameliyat olarak takımla ilgilenemediğini söyledi. Erseven “Madem ki taburcu olduk evde yatacağıma, takımımla birlikte olurum” dedi.
Erseven, yarın yapacakları son antrenmanla Cumartesi günü oynayacakları GAÜ Çetinkaya maçının saatini bekleyeceklerini belirtirken K.Kaymaklı karşısında kaçan galibiyetin takımını moral olarak çok olumsuz yönde etkilediğini, bu nedenle Çetinkaya maçının kendileri adına çok zor bir karşılaşma olacağını söyledi. Erseven, ancak GAÜ Çetinkaya karşısında takımının galip gelmesi kendisi açısından hiç de sürpriz olamayacağını açıkladı.

“Rakip ceza alanı içerisine kalabalık gidemiyoruz”
Teknik Direktör Rıza Erseven, ilk yarı sonuna kadar zor maçlar yapacaklarını (GAÜ Çetinkaya, Binatlı, Değirmenlik ve Gençler Birliği) ve bu maçlardan en az zararla çıkmanın yollarına arayacaklarını söyledi. Rıza Erseven, ligde bire bir rakibi durumunda bulunan takımların kazandığını, buna rağmen devre arasına kadar oynayacakları karşılaşmalarda 10 -12 puan topladıkları takdirde ligde iyi bir yere gelerek rahatlayacaklarını söyledi.
Erseven, devre arasında özellikle dikine oynayabilen ve takımını hücuma çıkartabilen bir orta saha oyuncusu almak istediklerini, bu nedenle yabancı oyuncularının durumunu da devre arasında değerlendireceklerini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1144 defa okunmuştur