1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Haspolat'ta şüpheli ölüm
Haspolat'ta şüpheli ölüm

Haspolat'ta şüpheli ölüm

Haspolat'ta bir evin bahçesinde 36 yaşındaki Halil İbrahim Erdoğan'ın cansız bedenine ulaşıldı.

A+A-

Haspolat'ta bir evin bahçesinde 36 yaşındaki Halil İbrahim Erdoğan'ın cansız bedenine ulaşıldı. Polis ekipleri bölgede inceleme yaparken şahsın ölüm nedenine ilişkin delilleri inceledi.

Polis, Fırtına Sokak üzerindeki ağıllar bölgesinde bulunan Erdoğan'ın ölümü ile ilgili her türlü ihtimali araştırıyor.

Çok yönlü olarak olayı inceleyen polis ‘olay yeri inceleme’, ‘mobil polis karakolu’ ve ‘polis ambulansı’ araçları ile bölgede çalışma yürüttü. Cesedin bulunduğu evin yakınlarına Elektrik Kurumu ekiplerinin de geldiği görüldü.

 

Su motoru emare: Elektrik çarpması mı? 

3 gün önce öldüğü düşünülen kişiyle ilgili polis olay yerindeki incelemesini sürdürüyor. Olayın elektrik çarpmasına bağlı meydana geldiğinden şüphelenen ekipler, cesedin yanındaki su motorunu da emare olarak aldı. Elektrik Kurumu’na bağlı bir grup çalışan ise bölgedeki evlerde ve mahalledeki elektrik akımında inceleme yaptı.

 

Polis açıklaması: Darp izi yok 

Polis Basın Subaylığı konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

26.07.2021 tarihinde saat 07.50 sıralarında Haspolat Ağıllar bölgesinde sakin Halil İbrahim ERDOĞAN(E-36) kalmakta olduğu lojmanın avlusu içerisinde ölü olarak bulunmuştur. Adı edilenin vücudunda yapılan dış muayenede darp cebir izine rastlanmamıştır.  Halil İbrahim ERDOĞAN’ın kesin ölüm sebebi, yapılacak otopsisinin ardından belirlenecektir. Soruşturma devam etmektedir.

 

 

 

 

m1-158.jpg

m2-132.jpg

m3-081.jpg

m4-044.jpg

m5-014.jpg

FOTOĞRAFLAR FEHİME ALASYA

 

 

Bu haber toplam 5249 defa okunmuştur
Etiketler :