1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Menekşeli ile devam
Menekşeli ile devam

Menekşeli ile devam

Mormenekşe’de dün akşam gerçekleşen Olağan Genel Kurul’da mevcut başkan Metin Menekşeli üyelerin onayını alarak yeniden başkanlığa seçildi. Menekşeli yaptığı konuşmada bu yıl en büyük kazançlarının kazandıkları kupa olduğunu söylerken artık yorulduğunu v

A+A-

Süleyman Rebge

Süper Lig ekiplerinden Mormenekşe Spor Kulübü dün akşam Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Mevcut başkan Metin Menekşeli üyelerin onayını alarak yeniden başkanlığa seçildi. Kulüp Başkanı seçildikten sonra bir konuşma yapan Metin Menekşeli şunları söyledi: “Beni bu göreve tekrar layık gördüğünüz için teşekkür ederim fakat artık yoruldum. Bu sefer destek görmediğim anda bırakacağım, yönetime girerek desteklerinizi bekliyorum”dedi.

Mali rapor aklandı
Mormenekşe Kültür ve Sanat Binası’nda gerçekleşen genel kurulunda açılış konuşmasını yapan Metin Menekşeli bu seneki başarı için tüm teknik heyete ve futbolculara teşekkürlerini iletti. Bu dönem oluşacak yeni yönetime geniş katılım beklediğini söyleyen Menekşeli, katılan herkese teşekkür etti. Kulubün Mali raporunu okuyan Ertuğrul Gazi gelir ve giderin 421 bin 822 TL  olduğunu açıkladı ve rapor oy birliği ile aklandı. Yönetim Kurulu’nun tamamı ise gelecek hafta Salı günü belirlenecek.

Öztemiz: “Bu sene işimiz daha zor olacak”
Metin Menekşeli’den sonra söz alan Asbaşkan Hilmi Öztemiz şunları söyledi: “Bu sene 1 kupa 1 de şilt kazandık. Bu başarılarımız sürmesi için mevcut yönetime daha çok isim katılması lazım. Ayrıca bu sene işimiz daha zor olacak. Gayretlerinden dolayı tüm antrenörlerimize ve sporcularımıza teşekkür ederim”

“En büyük kazancımız kazandığımız kupa”
Divan kurulununa secilen Çoşkun Tokyay, Hüseyin Perçiner ve Mehmet Menekşeli toplanıtıyı sürdürdü. Daha sonra faaliyet raporunu okuyan Metin Menekşeli şunları kaydetti “80 kadar altyapıda çocuğumuz var, kulübün mali durumunu ayakta tutmak için rakı gecesi düzenledik, bu seneki en büyük kazancımız kazandığımız kupamızdır”dedi.

Awwad: “Yönetim olarak çoğalmamız lazım”
Genel Kurulda söz alan futbol takımı kaptanı Cemil Awwad, yönetim olarak çoğalmaları gerektiğini söylerken  bütün yükü Metin Menekşeli’nin üzerine bırakmadan herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini söyledi.

Fotoğraf: Salih Hekimoğlu

Bu haber toplam 2130 defa okunmuştur