1. HABERLER

  2. ARŞİV

  3. LİDERLER KAYIPSIZ
LİDERLER KAYIPSIZ

LİDERLER KAYIPSIZ

U19 liglerine hafta sonu oynanan karşılaşmalarla devam edildi

A+A-

 

 

 

U19 liglerine hafta sonu oynanan karşılaşmalarla devam edildi. Süper Lig’de Küçük Kaymaklı, Birinci Lig’de Yalova, İkinci Lig Doğu grubunda Mehmetçik ve Batı grubunda Denizli haftayı galibiyetle kapatarak liderliklerini korudular

 

YENİDÜZEN Spor Servisi

 

U19 ligleri geride bıraktığımız hafta oynanan karşılaşmalar ile devam etti. Süper Lig U19’lar mücadelesinde oynanan 7 karşılaşmanın 4 tanesini ev sahibi ekipler, 2 tanesini konuk ekipler kazandı. Toplamda 31 golün kaydedildiği haftada bir maç beraberlikle tamamlandı.

Haftaya lider giren Küçük Kaymaklı kendi sahasında konuk ettiği Gençlik Gücü’nü 4-0 yenerek liderliğini sürdürdü. Haftanın en gollü maçında ikinci sırada bulunan Cihangir deplasmanda Serdarlı’yı 9-2 yenerek üst sıraları takibine devam etti. Üçüncü sıradaki Mağusa Türk Gücü ise Lefke’yi 4-0 ile geçti.

 

BİRİNCİ LİG’DE 38 GOL ATILDI

Birinci Lig U19’lar mücadelesinde oynanan 7 karşılaşmanın 3 tanesini ev sahibi ekipler, 3 tanesini konuk ekipler kazanma başarısı gösterdi. Bir maçın beraberlikle tamamlandığı haftada 38 gol atıldı.

Haftaya lider giren Yalova kendi sahasında Y.Boğaziçi’ni 2-0’lık skorla yenerek ligde ilk sıradaki yerini korudu. İkinci sıradaki Gönyeli Ozanköy’ü 4-2 yenerek Yalova ile puan farkının açılmasına engel oldu. Üçüncü sıradaki Ozanköy’ün mağlup olması sonrası kendi evinde Tatlısu ile 2-2 berabere kalan Esentepe, rakibini puan sıralamasında geçme şansını yitirdi.

 

İKİNCİ LİG’DE LİDERLER KAZANDI

İkinci Lig Doğu grubu U19’lar mücadelesinde oynanan 5 karşılaşmada 24 gol atıldı. Haftaya lider giren Mehmetçik deplasmanda Dipkarpaz’ı 11-0’lık sonuçla mağlup ederek averajla liderliğini devam ettirdi. Batı grubunda oynanan 5 karşılaşmada 19 gol atılırken haftaya lider giren Denizli U19’ları Doğancı’yı 5-0 ile geçti.

 

ERTELENEN MAÇLAR BUGÜN

7, 8 ve 9 Aralıkta oynanması planlanan ancak ertelenen U19 karşılaşmaları daha önce belirtilen sahalarda oynanmak kaydı ile bugün saat 14.30’da oynanacak. Lapta - Doğan Türk Birliği müsabakası ise Karşıyaka Sahası’nda oynanacak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 650 defa okunmuştur