1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Lapta Motosiklet Şenliği...
Lapta Motosiklet Şenliği...

Lapta Motosiklet Şenliği...

Lapta Motosiklet Şenliği...

A+A-


Jawa Ali

Yaklaşık her ay düzenlediğimiz müzikli ve eğlenceli etkinliklerin bir yenisini 21 Nisan 2013 Pazar günü Lapta’daki Sempati Otel’de, Lapta Belediyesi’nin işbirliği ve katkılarıyla gerçekleştirdik.
Lapta Belediyesi’nin kültür ve turizm festivalleri kapsamında, Bikers Club ve T&T Motors işbirliği ile gerçekleştirdiğimiz etkinliğe yaklaşık 100 motosiklet katıldı. Girne, Gönyeli çemberi, Yılmazköy ve Çamlıbel güzergahını takip edip Lapta ve Alsancak köylerinin içerisinden geçerek görsel bir şov yapma imkanı bulduk. Gezi sonunda, Sempati Otel’de yerimizi aldığımızda Grup Garaj’ın coşkulu müziği ile karşılaştık. Yöresel mezelerle bezenmiş masalarda yerimizi alırken meşhur küp kebabının da kokusunu duyar gibiydik.
Canlı müzik arasında tek tekerlekli bisikleti ile Bilcan Kaymakamtorunları’nın gösterisini izledik. Gösterinin ardından Türkay Ilıcak’ın motorcular için yazdığı şiiri kendi ağzından dinledik.
En’ler yarışmasında ise bu kez “En yaşlı” ve “En genç” motorcuyu seçtik. En yaşlı motorcu 1945 doğumlu “Özkan Ertepınar” olurken, en genç motorcu ise 19 yaşındaki “Emir Kaynak” oldu.
Daha sonra üçer adet olmak üzere Lapta Belediyesi ve motorcular arasında karşılıklı plaket töreni yapıldı.
Etkinlik güzel bir bahar günü coşkulu ve eğlenceli bir şekilde sona ererken bir sonraki etkinlikte (12 Mayıs Dikmen) buluşma sözleri verildi.
Motosiklet kültürünün gelişmesi ve yaygınlaşması açısından önem verdiğimiz bu tür etkinliklerin yıl sonuna kadar devam edeceğini belirtir kazasız ve sağlıklı sürüşler dileriz…
Kaskınız takılı, farınız ve yolunuz hep açık olsun…

Bu haber toplam 1091 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 104. Sayısı

Adres Kıbrıs 104. Sayısı