
Kazanan Hamitköy oldu: 2-1
Süper Lig ekiplerinden Hamitköy ile Birinci Lig ekiplerinden Gençler Birliği dün Okullar Sahası’nda karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen maçta Hamitköy, rakibini 2-1 mağlup ederek kazanan taraf oldu
Eren ŞİŞİK
İlk devrenin sona ermesinin ardından takımlar hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu bağlamda K-Pet Süper Lig ekiplerinden Hamitköy ile K-Pet Birinci Lig ekiplerinden Gençler Birliği dün Okullar Sahası’nda karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen maçta Hamitköy, rakibini 2-1 mağlup ederek kazanan taraf oldu.
Hamitköy’e galibiyeti getiren golleri yeni transfer Engin Çetinkaya ve denenmek üzere adaya getirilen Azeez kaydetti. Gençler Birliği’nde Serkan’ın golü galibiyet için yeterli olmadı.
Hascan forma giymedi
Hamitköy’ün Yenicami’den transfer ettiği genç yıldız Hascan Kırmaz dünkü maçta forma giymedi. Henüz vatani görevini yapan genç oyuncunun önümüzdeki hafta vatani görevini tamamlayacağı ve takımıyla düzenli olarak çalışmalara başlayacağı öğrenildi.
Yabancılar vasatı aşamadı
Hamitköy ilk devredeki golcüsü Kingsley’in takımdan ayrılmasıyla forvet oyuncu arayışlarına başladı. Bu bağlamda adaya getirilen Azeez, Suleiman ve Yusuf Lawal da dünkü maçta forma giydi. Maçta çok fazla etkili olamayan Suleiman ve Lawal ilk devrede oyundan çıkarken, Azeez 90 dakika sahada kaldı ve 1 gol attı.
Özgür Tezkan ve Anıl ilk kez forma giydi
Gençler Birliği’nin Hamitköy ile oynadığı hazırlık maçında, Çetinkaya’dan transfer edilen kaleci Anıl Girit ve Geçitkale’den transfer edilen tecrübeli orta saha oyuncusu Özgür Tezkan da forma giydi.
Abbas Osum transferi bitti
Öte yandan İskele temsilcisi Abbas Osum transferinde de mutlu sona ulaştı. Tecrübeli savunma oyuncusu ve kulübü Çetinkaya ile her konuda anlaşan kırmızı siyahlılar oyuncuyu renklerine bağladı. Dünkü maçta forma giymeyen Abbas’ın bugünden itibaren takımla çalışmalara başlaması bekleniyor.

















