1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İlk ziyaret hocalarından
İlk ziyaret hocalarından

İlk ziyaret hocalarından

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastahanesi’nde, Dr Hasan Gümüşdağ tarafından ameliyat edilen Emine Bayar, yaklaşık üç - dört ay sonra hentbol topunu eline alacak

A+A-

UKÜ’nün ve hentbol milli takımının yıldızlarından Emine Bayar, sağ diz çapraz bağlarından ameliyat oldu

 

YENİDÜZEN Spor Servisi

Ülkemizin ve Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nin yıldız hentbolcusu Emine Bayar, Dr. Hasan Gümüşdağ tarafından Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde sağ diz çapraz bağı ameliyatı oldu.
Başarılı geçen bir ameliyat sonrası kontrol altına alınan Emine Bayar’ın durumunun iyi olduğu doktoru tarafından bildirilirken geçtiğimiz gün taburcu oldu.
Yaklaşık üç – dört ay sonra hentbol topunu eline alabilecek olan Emine Bayar’ı hastanede hocaları Harika Kıral ve Tarkan Kayaş yalnız bırakmadı.
Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Spor Koordinatörü ve Kadın Hentbol Takım Sorumlusu Tarkan Kayaş ile Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Hentbol Takımlar Antrenörü Harika Kıral, Emine’nin biran önce iyileşip salonlara dönmesini sabırsızlıkla bekleyeceklerini ve onu eski günlerine döndürmek için yoğun mesai harcayacaklarının altını çizdi.

Bu haber toplam 2784 defa okunmuştur