1. HABERLER

  2. ARŞİV

  3. GEÇTİĞİMİZ SEZONU MUMLA ARIYOR
GEÇTİĞİMİZ SEZONU MUMLA ARIYOR

GEÇTİĞİMİZ SEZONU MUMLA ARIYOR

Geçtiğimiz sezon gol krallığı sıralamasını attığı 24 golle ikinci sırada tamamlayan Lefke’nin golcü futbolcusu Kasım Tağman, bu sezon bu performansından çok uzakta. Ligde oynanan 11 maçın ardından fileleri sadece 2 kez havalandırabilen Kasım, geçti

A+A-

 

 

Geçtiğimiz sezon gol krallığı sıralamasını attığı 24 golle ikinci sırada tamamlayan Lefke’nin golcü futbolcusu Kasım Tağman, bu sezon bu performansından çok uzakta.

Ligde oynanan 11 maçın ardından fileleri sadece 2 kez havalandırabilen Kasım, geçtiğimiz sezonun 11’inci haftası geride kaldığında Lefke’nin kaydettiği 22 golün 11’ini atmayı başarmıştı. Bu sezon Lefke’nin attığı 11 golün 2’sini atabilen futbolcu gol yollarında iyi bir sezon geçiremiyor.

Bu haber toplam 824 defa okunmuştur