
FİNAL İÇİN YARIŞTILAR
Okçuluk Federasyonu tarafından organize edilen ve Cyprus XP Travel tarafından finanse edilen yarışmanın ilk ayağı Cumartesi günü yapıldı.
Okçuluk Federasyonu tarafından organize edilen ve Cyprus XP Travel tarafından finanse edilen yarışmanın ilk ayağı Cumartesi günü yapıldı.
Lefkoşa Atatürk Spor Kompleksi içerisindeki Okçuluk açık atış alanında çok sayıda sporcunun katılımıyla gerçekleşen yarışmada atışlar 18 metreden yapıldı. Saba Ahmet’in hakemliğini yaptığı bu yarışmada Başkanı Engin Erçelik de ilk kez katılarak yarıştı. Erçelik Okçuluk sporuna kısa süre önce başlamasına rağmen başarılı bir performans gösterdi ve 132 puan alarak birçok arkadaşını geride bıraktı ancak finale kalamadı.
Kategori ve yaş ayırımı olmadan yapılan ve sporcuların zorlandığı yarış sonunda finale kalanlar belirlendi. Cyprus XP Travel okçuluk yarışmasının finali 25 Ağustos Cumartesi günü Girne' de yapılacak.
Berke Özkan (Başkent Gelişim Kulübü) 241 Puan
Arda Topal (Akdeniz Okçuluk İhtisas Kulübü) 221 Puan
Niyazi Aktansoy (Başkent Gelişim Kulübü) 202 Puan
Pete Offin (Girne Akdeniz Spor Birliği) 186 Puan
Iraz Yücesoylu Paşa (Magem) 161 Puan
Onur Aktansoy (Başkent Gelişim Kulübü) 167 Puan
Berk Saygı (Magem)153 Puan
Onur Kalkan (Başkent Gelişim Kulübü) 152 Puan

















