1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Editörden…
Editörden…

Editörden…

Editörden…

A+A-


Adres Kıbrıs iki yaşında… Dergimizin bu haftaki 104. sayısı iki yaşında olduğumuzun kanıtı… Adres Kıbrıs birinci yaşında olduğu gibi ikinci yaşını da doldururken zirvedeki yerini koruyor.
Gazetemiz Yenidüzen’le birlikte verilen Adres Kıbrıs, her Pazar merakla bekleniyor, okuyucumuzun bayisinde tükenmişse başka bayilerde aranıyor, yine bulamamışsa hafta içinde gazetemize gelerek dergisini bizden arıyor ve arşivdeki yerini alıyor.
Dergimiz sizin katkılarınızla, eleştiri ve görüşlerinizle büyür ve gelişirken daha dolu ve daha çeşitli konularla her hafta evinize girmek için büyük gayret sarfediyoruz. Röportajlarla, kültür-sanat yazıları, düşünce yazıları, öyküler, yaşamdan kesitler, tarihi yolculuk, nostalji, spor, oto-galeri, lezzet sayfalarıyla farklı tatlar vermeye çalışırken, giyimde, modada yeni neler var onları da ‘vitrin’ sayfamızda vermeye çalışıyoruz. Çizgilerimizle düşündürüyor, bazen güldürüyoruz. Zaman zaman özel dosyalarla bir konuyu yakından incelerken sağlık, diyet, çocuk gelişim sayfalarıyla da dergimizi daha faydalı, daha farklı, daha çeşitli hale getirmek için didiniyoruz.
Dergimizi her Pazar heyecanla beklediğiniz için bir kez daha teşekkür ediyoruz. Eminiz ki sizin bu desteğiniz ve katkınız bizi daha uzun yıllara, daha büyük yaşlara taşıyacaktır.
Herkese mutlu Pazar’lar ve umutlu bir gelecek diliyoruz.

Tayfun Çağra

Bu haber toplam 1285 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 104. Sayısı

Adres Kıbrıs 104. Sayısı