
DOĞAN START VERDİ
Ertelenen Kıbrıs Kupası karşılaşması nedeni ile sezon arası tatilini kısa tutan Doğan Türk Birliği, ikinci yarı hazırlıklarına dün başladı
TATİL KISA SÜRDÜ... Ertelenen Kıbrıs Kupası karşılaşması nedeni ile sezon arası tatilini kısa tutan Doğan Türk Birliği, ikinci yarı hazırlıklarına dün başladı.
3 OYUNCU ALINACAK... 24 Ocak’ta Antalya’ya kampa gidecek sarı lacivertliler, bu süreye kadar defans, orta saha ve forvet olmak üzere yerli ve yabancı 3 oyuncuyu transfer etmeyi planlıyor
Necmi Belge
Bu sezon, Telsim Süper Ligi’nde istediğini bulamayan ve lig sıralamasında topladığı 15 puanla 12’nci sırada bulunan Girne’nin güçlü kulübü Doğan Türk Birliği dün ikinci devre çalışmalarına start verdi.
Yağmur nedeniyle Karaoğlanoğlun’da bulunan Doruk Kapalı Sentetik sahada çalışmalarına başlayan sarı-lacivertlilerde tüm futbolcuların hırslı olduğu gözlemlendi.
Antrenör Afün Girgen nezaretinde çalışma yapan futbolcuları izlerken, konuştuğumuz Teknik Direktör Caner Oshan hedeflerinin üst sıralar olduğunu açıkladı.
“SAKATLIKLAR FUTBOLUMUZA YANSIDI”
Sezonun ilk yarısında istedikleri gibi bir futbol sergileyemediklerini dile getiren Oshan, sezon öncesi yaşanan sakatlıkların bunda önemli bir faktör olduğunu iddia etti.
Bu arada, ilk yarıda önemli defans sorunları da yaşadıklarını belirten Oshan, ikinci yarı itibarıyle gerek yerli, gerek yabancı üç futbolcu transfer edeceklerini ve bu futbolcuların bir forvet, bir orta saha ile bir defans futbolcusu olacağını dile getirdi.
ANTALYA KAMPI 24 OCAK’TA
Oshan, Kuzey Kıbrıs’taki çalışmalarını 24 Ocak tarihine kadar sürdüreceklerini ve 24 Ocak tarihinde Antalya’ya kamp için gideceklerini ifade etti.
Bu kampa, transfer edecekleri üç futbolcuyu da dahil edeceklerini belirten Oshan, bu kamp süresince ikinci yarıya en iyi şekilde hazırlanacaklarını dile getirirken, transfer edecekleri futbolcuların isimlerini vermekten sakındı.

















