1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Camia beni çok üzdü”
“Camia beni çok üzdü”

“Camia beni çok üzdü”

Çetinkaya Başkanı Cemal Bulutoğluları istifanın perde arkasını YENİDÜZEN’e anlattı

A+A-

Necmi Belge

Geçtiğimiz Perşembe akşamı organize edilen, Kıbrıs Türk futbolunun efsane kulübü Çetinkaya’nın Dayanışma Gecesi’ne, Kulüp Başkanı Cemal Bulutoğluları’nın istifası damgasını vurdu.
1997 yılından günümüze kadar yaptığı çalışmalarla Efsane Çetinkaya’yı baştan yarattığının altını çizen Bulutoğluları, son iki sezondur zor günler yaşayan kulübüne çıkış yolu arıyordu.

Sadece 20 üye katıldı
Çetinkaya Başkanı Cemal Bulutoğluları, maddi ve manevi yönden taraftar ve üyelerden katkı toplamak adına düzenlediği Dayanışma Gecesi’ne 20 üye katılınca büyük bir üzüntü yaşadı. Sarı kırmızılıların başkanı bu bağlamda Dayanışma Gecesi’nde yaptığı konuşmada, Efsane Çetinkaya kulübünün ve kendisinin bu ilgisizliği hak etmediğini söyledi.

Şok etkisi yarattı
Çetinkaya’nın, hükümet takımı diye diye, hükümete dönüştüğünü kinayeli bir dille anlatan Başkan Bulutoğluları, büyük bir öfke içerisinde kendisinden buraya kadar deyip, başkanlıktan istifa ettiğini duyurdu. Başkan Bulutoğluları’nın istifası, Dayanışma Gecesi’ne katılan az sayıda taraftar üzerinde adeta şok etkisi yaratırken, Bulutoğluları’nın istifasını geri alması için çalışmaların başladığı gözlemlendi.

Genel kurul bayram sonrası
Çetinkaya Kulüp Başkanı Cemal Bulutoğluları, dayanışma gecesinde açıkladığı istifa kararının arkasında olduğunu ve bayram sonrası olağanüstü genel kurul çağrısı yapacağını açıkladı.
Yenidüzen Spor Servisi’ne açıklamalarda bulunan Başkan Cemal Bulutoğluları, camianın kendisini çok üzdüğünü ve kesinlikle yapılacak olan genel kurulda aday olmayacağını belirtti.

“Taksim Sahası eski haline dönüştürülemeyecek”
Bulutoğluları, “Ülkemizin içinde bulunduğu durumu göz önüne alarak izin verdiğimiz ralli şampiyonası için ralli pistine dönen Taksim Sahası henüz sahaya dönüştürülmedi ve bu gidişle dönüştürülemeyecek” dedi.

“Takımın antrenman yapacak sahası bile yok”
Bulutoğluları ayrıca,  “Bugün (dün) yetkililerden elimize gelen bir yazıda Taksim Sahası’nda önümüzdeki günlerde iki toplumlu klasik otomobil rallisi yapılacağı ve sahayı kullanmamamızı belirtiyordu” açıklamasını da yaptı. Takımın antrenman yapacak bir yeri bile olmadığını kaydeden Cemal Bulutoğluları, “benim de işim burada biter” dedi.

Bu haber toplam 1379 defa okunmuştur