
BOZOĞLU ANISINA ATTILAR
“Ahmet Bozoğlu Anı Darts Turnuvası” geçtiğimiz Cuma akşamı Dağyolu Spor Kulübü’nde Ahmet Bozoğlu Darts salonunda gerçekleşti
Gönyeli Darts Birliği’nin geleneksel olarak organize ettiği ve bu yıl 3’üncüsü düzenlenen “Ahmet Bozoğlu Anı Darts Turnuvası” geçtiğimiz Cuma akşamı Dağyolu Spor Kulübü’nde Ahmet Bozoğlu Darts salonunda gerçekleşti.
Toplam 35 sporcunun mücadele ettiği turnuvada yarı finalde rakipleri Hakan Boralı 3-1 mağlup eden Uğur Barani ve Ali Kasapoğlu’nu yine ayni skorla 3-1 mağlup Ergün Gülenler finalde karşı karşıya geldi.
BARANI RAHAT KAZANDI
Final maçında tecrübeli dartsçı Uğur Barani rakibi Ergün Gülenleri rahat bir oyunla 4-1 mağlup ederek birinciliği elde etti. Ergün Gülenler’in ikincilikle tamamladığı turnuvada üçüncülük maçı Hakan Boral ve Ali Kasapoğlu arasında oynandı. Rakibini net bir skorla 3-0 mağlup eden Hakan Boral üçüncülük kupasına adını yazdırırken Ali Kasapoğlu dördüncülükle yetinmek zorunda kaldı.
ÖDÜL TÖRENI
Oldukça yüksek seviyede oynanan organizasyonun özel ödüllerini gecenin şampiyonu Uğur Barani 13 Darts’ta bitirdiği oyunla En Az Darts’ ta Bitirme ve dört kez attığı 180 sayısı ile En Yüksek Sayı Atma ödüllerini kazanırken, Tayfun Parlak 117 sayıdan bitirdiği oyunla En Yüksek Sayıdan Bitirme ödülünün sahibi oldu.
Turnuvada dereceye girenlere ödüllerini Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi, Ahmet Bozoğlu’nun babası Şükrü Bozoğlu, Mustafa Çavuşoğlu, Arif Erseven ve Gönyeli Darts Birliği Başkanı Osman Amca tarafından verildi.

















