1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Başkan adayı çıkmadı
Başkan adayı çıkmadı

Başkan adayı çıkmadı

Genel kurul 24 Haziran 2015 Çarşamba günü saat 19.30’a ertelendi

A+A-

Necmi Belge

Geçtiğimiz sezon, 85 yıllık tarihinin en kötü sezonunu geçiren ve play-out’ta tartışmalı Serdarlı-Çetinkaya karşılaşmasının saha içi ve saha dışı sonuçları ile K-Pet Süper Lig’de kalan Çetinkaya’da dün akşam yapılan olağan genel kurulda başkan adayı çıkmayınca, genel kurul bir hafta sonraya ertelendi.
Dün akşam saat 19.00’da başlaması gereken genel kurul, nisap sağlanamayınca 30 dakikalık bekleme ile saat 19.30’da başladı.

Genel Kurulda önce, Divan Kurulu seçildi. Divan Kurulu başkanlığına Bülent Dizdarlı, başkan yardımcılığ ına Hasan Macila ve sekreterliğe  Ferdinç Kılıç seçildi.
Saygı duruşunun ardından söz alan Çetinkaya başkanı Meriç Erülkü faaliyet ve mali raporu okudu. Yapılan tartışmaların ardından faaliyet ve mali rapor oybirliği ile onaylandı.

24 Haziran’a ertelendi
Genel Kurul, Faaliyet ve Mali raporun aklanmalarının ardından, başkan adayı çıkmadığı için genel kurul 24 Haziran 2015 Çarşamba günü saat 19.30’a  ertelendi. Anımsanacağı gibi, geçtiğimiz sezon da, uzun süre başkan adayı çıkmayan Çetinkaya’da altıncı genel kuruldan sonra Meriç Erülkü başkan adayı olarak çıkmıştı.

Bu haber toplam 1226 defa okunmuştur