1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bağcıl’da Samory sevinci
Bağcıl’da Samory sevinci

Bağcıl’da Samory sevinci

Bostancı Bağcıl takımının yabancı futbolcusu Emmanuel Samory önceki akşam sürpriz bir şekilde adaya döndü

A+A-

SAMORY TAMAM, AHMET BELİRSİZ... Futbol’da devre arasından yararlanarak ülkesine giden ve geri dönmeyen Bostancı Bağcıl takımının yabancı futbolcusu Emmanuel Samory önceki akşam sürpriz bir şekilde adaya döndü. Bugün oynanacak olan Yalova maçında Samory’in ilk 11’de yer alması beklenirken, kaleci Ahmet Gardiyanoğlu’nun oynayıp oynamayacağına doktorlar karar verecek.

Hüseyin KIRAL

2013-2014 futbol sezonu içinde verilen devre arasından faydalanarak ülkesine ailesinin yanına giden Bostancı Bağcıl’ın yabancı futbolcusu Emmanuel Samory, önceki akşam takım arkadaşlarına sürpriz yaparak takıma geri döndü.

Bostancı Bağcıl yönetimi çeşitli yollarla üç – dört kez geri takıma dönmesi için Samory’i ikna etmeye çalışsalar da bunda başarılı olamamışlardı. Ancak Perşembe akşamı başkan Hasan Besim’in yanında kulübe gelen Emmanuel Samory, ligde zor günler geçiren Bostancı Bağcıl takım oyuncularının sevinmesine neden oldu.

Ahmet’in durumunu doktorlar belirleyecek

Emmanuel Samory’in döüşüne sevinen teknik direktör İltaç Karayel, kaleci Ahmet Gardiyanoğlu’nun sakatlığının devam etmesi kara kara düşünmesine neden oldu.

Bugün kapı komşuları Yalova ile mücadele edecek olan Bostancı Bağcıl futbol takımında Ahmet Gardiyanoğlu’nun oynayıp oynamayacağına doktorlar karar vereceğini söyleyen İltaç Karayel, Ahmet’i mutlaka oynatmak istediğinin altını çizdi.

Yedek kalecilerinin olmadığını, A2 takımının kalecisinin 15 Yaş altı bir kaleci olduğunu bu nedenle doktorlardan Ahmet’in maç saatine kadar hazır olmasını istediğini söyledi.

Bu haber toplam 1318 defa okunmuştur