1. HABERLER

  2. ARŞİV

  3. 5’İNCİ BURCU DÖNEMİ
5’İNCİ BURCU DÖNEMİ

5’İNCİ BURCU DÖNEMİ

Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu Genel Kurul geçtiğimiz gün yapıldı

A+A-



 


      
Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu’nun 5’inci Olağan Genel Kurul’u geçtiğimiz gün saat 17.00’de Cratos Premium Hotel’de gerçekleştirildi.
Genel Kurul’a tek başkan adayı olarak katılan Aşkın Burcu, 5’inci kez Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu Başkanı seçilirken, iki yıllık faaliyet ve Mali Rapor da oybirliği ile onaylandı.
Akdeniz Spor Birliği, Lefke Türk Spor Kulübü, Düzkaya Spor Kulübü, Taşkınköy Spor Kulübü, Deniz Plaza Spor Kulübü, Lefkoşa Spor Birliği, Yakın Doğu Üniversitesi ve Metehan Spor Kulübü’nün katıldığı Genel Kurul’da Faaliyet Raporunu sine vizyon eşliğinde Başkan Aşkın Burcu okurken, Mali Raporu ise Mali Sekreter Hasan Gürses okudu. Her iki raporun oybirliği ile onaylanmasının ardından başkanlık seçimine geçildi. Başkanlık için tek aday olan Aşkın Burcu yeniden başkan seçilirken, açıkladığı yeni Yönetim Kurulu, Ceza ve Disiplin Kurulu ve Denetleme Kurulu da iki yıllık görev süresi için kulüplerden onay aldı.
Kulüplerin talebi üzerine 27 Ekim Cumartesi günü Tüzük Genel Kurul’u yapılması için karar alınan Genel Kurul Dilek ve Temenniler ile sona erdi.
Bu arada Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu yeni Yönetim Kurulu’nun görev bölümünün gerçekleştirilecek ilk toplantıda yapılacağı belirtildi.

Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu Yeni Yönetim Kurulu
Aşkın Burcu (Başkan), Levent Erboy, Mücahit Çelikağ, Hasan Gürses, Hasan Bozkan, Eşref Şimşek, Saffet Nadiri, Cenan Batunlu, Engin Arca

Ceza ve Disiplin Kurulu
Av. Cüneyt Küçük, Zafer Burcu, Mehmet Temel

Denetleme Kurulu
Hasan Özerol, Cem Köseoğlu

 

 

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 770 defa okunmuştur