1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yerli transferde son gün
Yerli transferde son gün

Yerli transferde son gün

KTFF tarafından yerli futbolcular için belirlenen ara transfer dönemi bugün tamamlanıyor.

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından yerli futbolcular için belirlenen ara transfer dönemi bugün tamamlanıyor. Kulüpler mesai saati bitimine kadar kadrolarına katmak istedikleri futbolcuları KTFF’ye götürerek imza attırabilecekler. KTFF tarafından 2 Ocak’ta başlayan ara transferde yerli futbolcular için transferin son günü bugün. Yabancı futbolcu transferi ise 11 Şubat Çarşamba gününe kadar devam edecek. Dün birçok kulüp daha önce anlaşmaya vardığı futbolcuları KTFF’ye getirerek kadrolarına dahil etti.

Ertaç ve Muhammet Ocak’ta
K-Pet Birinci Lig’in şampiyonlukta iddialı ekiplerinden Türk Ocağı, ara transfer döneminde daha önce anlaşmaya vardığı Ertaç Taşkıran ve Muhammet Uçar’ı kadrosuna kattı. Her iki futbolcu da bonservisli olarak Birinci Lig lideri Türk Ocağı’na transfer oldu. Futbolcular dün kendilerini Ocak futbolcusu yapan imzayı attılar.

MTG Yasin, Ali ve David ile imzaladı
Ara transferin hareketli takımlarından bir tanesi de Mağusa Türk Gücü oldu. Süper Lig’in doğu bölgesi ekiplerinden Mağusa Türk Gücü, dün daha önce anlaşmaya vardığı kaleci Ali Duvarcı ve Yasin Kurt’a imza attırdı. Mağusa Türk Gücü ayrıca bir süredir denediği Sierra Leone’li orta saha oyuncusu Sahr David’i de transfer etti.

Abdullah alındı, Devrim yeni sezona
K-Pet Birinci Lig ekiplerinden Binatlı, Bostancı Bağcıl’dan Abdullah Umut’u bonservisli olarak transfer etti. Abdullah dün KTFF Binası’na gelerek yeni takımına imzayı attı, formasını giydi. Öte yandan Binatlı, Bostancı Bağcıl’ın sağ bek oyuncusu Devrim İzge’yi transfer konusunda kulübü ile anlaşma sağladı. Devrim 2015 – 2016 futbol sezonu başında bonservisli olarak Binatlı forması giyecek.

Vadili’den 4 imza
K-Pet İkinci Lig’in ilk devresini 5’inci sırada tamamlayan Vadili, kadrosunu 4 transfer ile güçlendirdi. Sarı kırmızılı ekip Akıncılar’dan Halil Çürük, Değirmenlik’ten İbrahim Yıldız, Baf Ülkü Yurdu’ndan Güncel Karayel ve Aydoğan’dan Barçın Akgür’ü kiralık olarak renklerine kattı.

Akıncılar kadrosunu güçlendirdi
K-Pet Birinci Lig ekiplerinden Akıncılar kadrosuna dün 4 takviye yaptı. Mağusa Türk Gücü’nden Osman Çobanoğlu’nu bonservisli olarak transfer eden Akıncılar, yine aynı kulüpten Zeki Taçsoy ve Reşat Özbilgen’i kiralık olarak transfer etti. Akıncılar ayrıca Vadili’den Hacı Durdu’yu kiraladı.

Girne Halk Evi’nden 2 transfer
K-Pet İkinci Lig’in ilk devresini en yakın takipçisi önünde 3 puan farkla lider olarak tamamlayan Girne Halk Evi, ara transfer döneminde iki futbolcuyu kadrosuna kattı. Girne ekibi Tatlısu’dan Ertan Denizer ve Gaziköy’den Hasan Aker’i kiralık olarak transfer etti.

Bu haber toplam 1772 defa okunmuştur