1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yenicami teklifi düşük buldu
Yenicami teklifi düşük buldu

Yenicami teklifi düşük buldu

Ozanköy’ün kadroya katmak istediği İbrahim Çıdamlı konusunda resmi görüşmeler başladı.

A+A-

Eren ŞİŞİK

K-Pet Süper Lig ekibi Ozanköy Başkanı Sami Otçuoğlu Yenicami futbolcusu İbrahim Çıdamlı için resmi görüşmede bulundu. Yenicami Kulüp Başkanı Kaan Kaner ile İbrahim Çıdamlı transferi için görüşen Ozanköy oyuncuyu resmen Yenicami’den istedi. Çıdamlı’yı kadrolarına katmak isteyen Ozanköy yönetiminin Yenicami’ye belli bir bonservis bedeli talep ettiği, ancak Yenicami Başkanı Kaan Kaner’in rakamı düşük bulduğu öğrenildi. Kaner’in Çıdamlı konusunda teknik heyet ve yönetim kuruluyla da görüşmek istediği öğrenilirken, Ozanköy’ün tekrardan düşünüp daha yüksek bir rakam önermesini talep ettiği öğrenildi.

 

Ozanköy Çıdamlı için şartları zorlayacak

Ozanköy yöneticilerinin İbrahim Çıdamlı konusunda şartları sonuna kadar zorlayacağı öğrenilirken, bu oyuncunun mutlaka kadroya katılacağı öğrenildi. Yöneticilerin önümüzdeki günlerde İbrahim Çıdamlı için Yenicami’ye yapılan teklifi artırarak yeni bir teklif yapması bekleniyor.

Sezonu Türkiye Spor Toto 3.Lig ekibi Erbaaspor’da açan İbrahim Çıdamlı devre arasında Yenicami’ye geri dönmüştü. İbrahim Çıdamlı’yı Ozanköy’ün yanı sıra Küçük Kaymaklı da kadrosuna katmak istiyor.

 

Yaşınses sonuçsuz kaldı

Öte yandan Ozanköy’ün bir diğer girişim yaptığı oyuncu Mustafa Yaşınses görüşmeleri ise sonuçsuz kaldı. Bu oyuncuyla ilgili bir teklif yapması beklenmeyen Ozanköy yönetiminin Yaşınses’i kadroya katmayı düşünmediği öğrenildi.

Bu haber toplam 2268 defa okunmuştur