1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Yaşlıları sevindirdiler
Yaşlıları sevindirdiler

Yaşlıları sevindirdiler

Yakın Doğu Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde eğitim veren Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölümü, Öğretim Elemanları ve öğrencileri Yaşlılar Haftası dolayısıyla YDÜ Hastanesi Yaşlı Hasta Yataklı Servisini ziyaret ederek bakım hizmeti verdi

A+A-

Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) İletişim Fakültesi bünyesinde eğitim veren Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölümü, Öğretim Elemanları ve öğrencileri Yaşlılar Haftası dolayısıyla YDÜ Hastanesi Yaşlı Hasta Yataklı Servisini ziyaret ederek bakım hizmeti verdi.
Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, İletişim Fakültesi Dekan Vekili Doç. Dr. Gökçe Keçeci yapılan etkinlikle ilgili Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölümünün yalnızca estetik güzellik konusunda donatılmış öğrenci yetiştirmediğini; aynı zamanda farklı yaş grubundaki bireylerin saç, cilt ve tırnak sağlığıyla ilgili bilgi birikimine sahip uzmanlar da yetiştirdiğini anlattı.
YDÜ İletişim Fakültesi Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölüm Koordinatörü Yeşim Üstün Aksoy da Yaşlılar Haftası dolaysıyla yaptıkları ziyaretin önemini vurgulayarak; “Yaşlılarımız geçmiş ile günümüz arasında köprü kuran kültürümüzü, gelenek ve göreneklerimizi, geçmişimizin tecrübelerini nesilden nesile aktararak toplumsal ve manevi değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli hazinemizdir. Yaşlılık hayatın kaçınılmaz bir gerçeğidir. Unutmayalım ki bir gün herkes yaşlanacak. Yaşlılarımıza sadece bir gün değil her gün ilgi, sevgi, saygı ve hoşgörü gösterilmelidir" ifadelerini kullandı.

Etkinlik, öğrencilerin yaşlılara çiçek takdimi ile sona erdi.

Bu haber toplam 1755 defa okunmuştur