1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. “Yarım Kalmış Bir Yaşam Dr. Burhan Nalbantoğlu” Mağusa’da tanıtıldı
“Yarım Kalmış Bir Yaşam Dr. Burhan Nalbantoğlu” Mağusa’da tanıtıldı

“Yarım Kalmış Bir Yaşam Dr. Burhan Nalbantoğlu” Mağusa’da tanıtıldı

Mağusa Kültür Derneği’nin düzenlediği etkinlikte Nalbantoğlu’yla ilgili anıları olanlar da söz aldı

A+A-



Mağusa Kültür Derneği’nin (MKD) dün akşam düzenlediği etkinlikte “Yarım Kalmış Bir Yaşam Dr. Burhan Nalbantoğlu” kitabı tanıtıldı.

Buğday Cami’de yer alan tanıtım, imza ve söyleşi etkinliğine aralarında milletvekillerinin ve belediye başkanlarının da bulunduğu davetliler katıldı.

Kıbrıs Türk Tabipleri Odası’nın toplumda öncü rolleriyle bilinen hekimlerin hayatıyla ilgili biyografik kitaplar serisi kapsamında yayımlanan ve gazeteciler Özgül Gürkut ve Damla Soyalp tarafından kaleme alınan kitapla ilgili etkinlikte Burhan Nalbantoğlu ile ve kitapla ilgili kısa film gösterildi, konuşmalar yapıldı.

Burhan Nalbantoğlu’yla ilgili anıları olanlardan bazıları da gecede söz alarak anılarını paylaştı.

Mağusa Kültür Derneği Başkanı Dudu Kılınç Cumaoğulları ve Kıbrıs Türk Tabipleri Odası (KTTO) Başkanı Dr. Mustafa Taşçıoğlu’nun konuşma yaptığı etkinlikte, kitabın yazarları Özgül Gürkut ve Damla Soyalp da kitabı yazma süreçleri ve içeriği hakkında bilgiler verdi.

MKD Başkanı Cumaoğulları’nın, Özgül Gürkut ve Damla Soyalp ile KTTO Başkanı Taşçıoğlu’na dernek plaketini takdim ettiği etkinlikte yazarlar okurları için kitaplarını da imzaladı.

 

Bu haber toplam 2764 defa okunmuştur
Etiketler :