1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Tiga’dan 8’inci buluşma
Tiga’dan 8’inci buluşma

Tiga’dan 8’inci buluşma

Mineraliköy’de faaliyet gösteren Tiga Otomotiv, kuruluşunun 8’inci yılında bugüne kadar hizmet desteği verdiği, araç sattığı tüm müşterilerini yarın bir araya topluyor

A+A-

Ülkemizde 2009 yılında faaliyete başlayan ve geride kalan 8 yılda önemli izler bırakan, otomotiv sektörünün güzide kuruluşu Tiga Trading Co.Ltd. 8’inci kuruluş yıldönümünü kutluyor.

Minareliköy’de bin metre karesi kapalı alan, 4 bin metre kareye yakın tesiste hizmet veren ve otomobil üzerine her türlü hizmeti ülkemiz insanına sağlayan Tiga Otomotiv, yarın kuruluşunun 8’inci yılını görkemli bir kokteyl ile kutlamaya hazırlanıyor.

Geçmiş yıllarda olduğu gibi, bugüne kadar hizmet desteği verdiği, araç sattığı tüm müşterilerine ulaşmaya çalışan Tiga Otomotiv’in direktörlerinden Ufuk Taşkıran ve Özner Ağıt, tüm müşterilerini ve sevenlerini kutlama törenlerine davet etti.

“Tiga is Eight Annual Reunion Party” ismi ile organize edilen “Tiga 8.Yıl Birleşme Partisi”nde Tiga Otomotiv ailesi tüm müşterilerine özel gerçekleştireceği ücretsiz kokteylde çeşitli eğlence organizasyonu da yaptı.

Yarın akşam saat 17.30 itibarı ile başlayacak “Tiga 8.Yıl Birleşme Partisi”nde Dominic Holmes, Oleg Dyachenko, Vj.Can Gazi eşliğinde özel şovlar olacak ve tombala çekilişi gerçekleşecek. Yapılacak çekilişten elde edilecek gelir her yıl olduğu gibi “North Cyprus Cancer Charity”ye bağışlanacak.

Bu haber toplam 2236 defa okunmuştur