1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Teminatla serbest kaldı
Teminatla serbest kaldı

Teminatla serbest kaldı

Lefkoşa iki gece kulübü işletmecisi olan Y.T’yi, tehdit ettiği gerekçesi ile tutuklanan B.B dün yeniden Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı

A+A-

Lefkoşa’daki iki gece kulübünün işletmecisi olan Y.T’yi, tehdit ettiği gerekçesi ile tutuklanan B.B teminatla serbest kaldı.

Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne teminat talebiyle çıkarılan zanlının yurt dışına çıkışı yasaklandı.

Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hale Ahmet Raşit huzurunda görüşülen davada, İddia Makamı Başsavcılık adına Savcı, Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis memuru Mehmet Emin Doğan’ı mahkemede tanık olarak dinletti.

Polis memuru Doğan, mahkemede yeminli şahadet vererek, olayla ilgili bulguları aktardı.

Doğan, zanlı B.B hakkında başlatılan soruşturmanın tamamlandığını dile getirerek, zanlının mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlanmasını talep etti.

Mahkemede aktarılan olgular ışığında Yargıç Hale Ahmet Raşit, zanlı B.B’nin yurt dışına çıkışını yasaklayarak kimlik ve pasaportunun polise teslim etmesine,, hafta bir gün en yakın polis karakoluna giderek ispat-ı vücutta bulunarak, Kuzey Kıbrıs vatandaşı iki kefilin 50’şer bin TL’lik kefalet senedi imzalaması koşulu ile davaları görüşülünceye kadar serbest kalmasına emir verdi. (YD)

Bu haber toplam 1230 defa okunmuştur