1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. TDP dışında rapor sunan yok
TDP dışında rapor sunan yok

TDP dışında rapor sunan yok

Başsavcılık, ‘mali denetim’ için partilerden gelecek raporları bekliyor. TDP dışında hiçbir parti henüz rapor sunmadı.

A+A-

Ayşe GÜLER

Başsavcılık, ‘mali denetim’ için partilerden gelecek raporları bekliyor. Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) dışında hiçbir parti henüz rapor sunmadı.  Siyasi partilere yönelik tahkikat sürerken, UBP, DP, CTP, BKP ve YKP’ ye istenilen belgeleri sunmaları için yazı gönderildi.
Soruşturma kapsamında Toplumcu Demokrasi Partisi(TDP), gerekli evrakları tamamlayarak Yüksek Mahkeme’ye sundu.
Yüksek Mahkeme, TDP’nin belgeleri tamamlaması üzerine parti aleyhinde herhangi bir yasal işlem başlatılmamasını istedi, bu yönde Başsavcılık’tan talepte bulundu, UBP, DP, CTP, BKP ve YKP’ ye istenilen belgeleri sunmaları için yazı gönderdi. Diğer partilerin evrakları tamamlayarak, sunması bekleniyor.

Atakara: “TDP sundu, diğer partilere süre tanındı”
YENİDÜZEN’e konuşan Başsavcı Yardımcısı Muavini Mahmut Atakara, siyasi partiler ilgili tahkikatın devam ettiğini söyledi.
Toplumcu Demokrasi Partisi’nin (TDP) evrakları tamamladığını söyleyen Atakara, söz konusu durum nedeniyle Yüksek Mahkeme’nin TDP aleyhinde herhangi bir yasal işlem başlatılmaması yönünde talepte bulunduğunu açıkladı.

Dairelerden bilgi istenecek
Öte yandan Atakara, YENİDÜZEN’de çıkan UBP Mağusa milletvekili, eski Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun imzalı, UBP’li kişilerin hademe istihdamına ilişkin resmi belgeye yönelik araştırmaların devam ettiğini kaydetti.

Bu haber toplam 2633 defa okunmuştur
Etiketler : ,