1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. TDP 6. Olağan Kurultayı 17 Aralık'ta yapılacak
TDP 6. Olağan Kurultayı 17 Aralık'ta yapılacak

TDP 6. Olağan Kurultayı 17 Aralık'ta yapılacak

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) 6. Olağan Kurultayı 17 Aralık 2017 Pazar Günü gerçekleştirilecek.

A+A-

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) 6. Olağan Kurultayı 17 Aralık 2017 Pazar Günü gerçekleştirilecek. Kasım ayı boyunca İlçe ve Gençlik Örgütü kurultaylarını yapacak olan TDP, Aralık ayı başında ayrıca parti programı ile ilgili bir de çalıştay gerçekleştirecek.

TDP Parti Meclisi Genel Başkan Cemal Özyiğit başkanlığında toplandı. Gündemdeki konuların yanı sıra parti çalışmalarının da değerlendirildiği toplantıda TDP 6. Olağan Kurultayı ve İlçe Kongrelerinin tarihleri de kararlaştırıldı. Alınan karara göre Kasım ayı içerisinde 6 ilçe ve Gençlik Örgütü Kurultayları, Aralık ayı başında parti programı ile ilgili çalıştay ve 17 Aralık Pazar günü ise olağan kurultay yapılacak.

TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, Parti Meclisi'nin kararı doğrultusunda 6. Olağan  kurultayın 17 Aralık'ta yapılacağını belirterek, bu kararla birlikte bir anlamda önümüzdeki yıl gerçekleştirilecek olan seçim startını da vermiş olduklarını kaydetti.

İlçe Kongreleri ve kurultay çalışmaları ile ilgili Merkez Yönetim Kurulu'nun yetkili olduğunu belirten Özyiğit, Aralık ayı başında yapılacak çalıştayla ilgili olarak sekretaryanın görevlendirildiğini kaydetti. Programla ilgili olarak alanında uzman kişilerden oluşan komitelerin çalışmaya başladığını, programın gözden geçirilerek yenileceğini çalıştayda da son şeklinin verileceğini açıklayan Özyiğit, sürecin sonunda bir anlamda seçim manifestolarının ortaya çıkmış olacağını vurguladı.

Son dönemde yapılan tüm kamuoyu yoklamalarının, TDP'nin önümüzdeki dönemde kilit parti olacağını çok net ortaya koyduğuna dikkat çeken Özyiğit, "Yenilenen programımızla, projelerimizle ve temiz, dürüst ve nitelikli kadrolarımızla toplumun önüne çıkacağız. Toplumumuzla birlikte bu yolu yürüyerek ülkede özlenen, beklenen değişimi mutlaka sağlayacağız" dedi.

Bu haber toplam 2108 defa okunmuştur
Etiketler :