1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Tavukları korkutmak için ateş etti, tutuklandı
Tavukları korkutmak için ateş etti, tutuklandı

Tavukları korkutmak için ateş etti, tutuklandı

Tavukları korkutmak için adına kayıtlı bulunan av tüfeği ile yere iki el ateş etti.

A+A-

Serdarlı’da, İ.G. (E-51) evinin avlusu içerisinde, aralarında sınır konusunda sorun bulunan bir şahsa ait tavukların kendi evinin avlusu içerisine geçtiği gerekçesi ile tavukları korkutmak için adına kayıtlı bulunan av tüfeği ile yere iki el ateş etti. İ,G. tutuklandı

CEBİNDEN TELEFONUNU ÇALDIRDI

Polis Basın Bülteni’ne göre,  Girne’de bir otopark içerisinde, Maria Alma Jaranilla’nın  arka cebinde muhafaza ettiği cep telefonunu çalan  N.Ü. (E-24)  tutuklandı

NAR  HIRSIZLIĞI
      
Polis Bülteni’ne göre, Bostancı’da N.S. (E-50), B.Ş. (E-50) ve A.D. (E- 42), Mustafa Değirmenci’ye ait bahçeden nar ağaçları üzerinden 20 kilogram narı kesip toplamak suretiyle çaldılar. Haklarında yasal işlem başlatıldı.

17 YAŞINDAKİ KIZ KAYIP

Girne’ de dün akşam evinden ayrılan 17 yaşındaki Yağmur Tutku Bozkurt’un halen evine dönmediği bildirildi.

RÜZGAR YANGINA NEDEN OLDU

Lefke Karşıyaka bölgesinde aşırı rüzgardan dolayı kuru kavak ağacının elektrik tellerinin üzerine devrilmesi sonucu elektrik telinin yere temas etmesi neticesinde yangın çıktı.

Yangın, İfaiye ve Orman Dairesi ekipleri tarafından söndürülürken, iki dönümlük kuru ot ve içerisinde bulunan Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu’na ait trafo ve 100 metre bakır kablo yandı.

(tak)

Bu haber toplam 1400 defa okunmuştur