1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Taşçı imzayı attı
Taşçı imzayı attı

Taşçı imzayı attı

Yakın Doğu Üniversitesi, basketbol bayan takımı transferlerinden sonra basketbol büyük erkek takımına da transferlere başladı

A+A-

 

Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Basketbol Şubesi basketbol bayan takımı transferlerinden sonra basketbol büyük erkek takımına da transferlere başladı. Geçen sezonu şampiyon olarak bitiren ve bu yıl yine şampiyonluk hedefi doğrultusunda yola çıkan erkek takımı kadrosunu güçlendirmek için ülke basketbolunun yetenekli ve aynı zamanda Koopspor’un skorer oyuncusu Kemal Taşçı’yı resmi olarak transfer etti. Taşçı kendisini YDÜ sporcusu yapan imzayı Basketbol Federasyonu’nda attı.
Önümüzdeki sezonda YDÜ Basketbol Büyük Erkek takımında geçen sezonun en değerli oyuncusu seçilen Halil Kutruza ile Süper Kupa’nın en iyi oyuncusu seçilen Kemal Taşcı birlikte YDÜ forması için ter dökecekler.
YDÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Basketbol Şube Sorumlusu Bilgin Güldoğuş yaptığı açıklamada “ Takımımızın özellikle 2 numara pozisyonunda oyuncuya ihtiyacı bulunuyordu. Bu pozisyonda özellikle rakibimiz Koopspor’un en etkili ve skorer oyuncusu Kemal Taşcı’yı transfer etmemiz yeni sezondaki mevcut kadromuzun gücünü daha ileriye taşıyacaktır” dedi.

Bu haber toplam 1109 defa okunmuştur