1. HABERLER

  2. ARŞİV

  3. Tahsin çekildi, başkan Erkıvanç
Tahsin çekildi, başkan Erkıvanç

Tahsin çekildi, başkan Erkıvanç

Güzelyurt Bölgesi takımlarından Binatlı Spor Kulübü’nün Olağan Genel Kurulu önceki akşam gerçekleşti. Yeni Başkan Raif Erkıvanç oldu. 2’nci Lig ekibi Binatlı iki kez ertelenen genel kurulda, adaylığını ilk açıklayan Berkal Cümezli’nin a

A+A-

Binatlı’nın 2 kez ertelenen Genel Kurulu’nda iki aday yarıştı

 

Tahsin çekildi, başkan Erkıvanç

 

·        Binatlı eski Başkanı Özel Tahsin ile yarışan Raif Erkıvanç, Özel Tahsin’in adaylıktan çekilmesiyle Binatlı Spor Kulübü’nün yeni Başkanı oldu

 

Güzelyurt Bölgesi takımlarından Binatlı Spor Kulübü’nün Olağan Genel Kurulu önceki akşam gerçekleşti. Yeni Başkan Raif Erkıvanç oldu.

2’nci Lig ekibi Binatlı iki kez ertelenen genel kurulda, adaylığını ilk açıklayan Berkal Cümezli’nin adaylıktan çekilmesiyle iki aday yarıştı. Binatlı eski Başkanı Özel Tahsin ile yarışan Raif Erkıvanç; Özel Tahsin’in oylama öncesi adaylıktan çekilmesiyle Binatlı Spor Kulübü’nün yeni Başkanı oldu.

100’ü aşkın üyenin katılımı ile gerçekleşen Binatlı genel kurulunun Divan Başkanlığını Çelebi Ilığın katip üyeliklerini ise, Mehmet Karamanoğlu ve Muzaffer Selden yaptılar. Genel Kurul, merhum eski yönetici ve futbolcuların anısına bir dakikalık saygı duruşu ile başladı.

Faaliyet Raporu ile Mali Rapor’un uzun tartışmalar sonrası onaylanmalarının ardından saat 22.30’da başkanlık seçimine gidildi.

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 815 defa okunmuştur