1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Sitem: Hiç mi olumlu bir şey yapmadım?
Sitem: Hiç mi olumlu bir şey yapmadım?

Sitem: Hiç mi olumlu bir şey yapmadım?

Anastasiadis, “hiç mi olumlu bir şey yapmadım? Downer’i kovdum, İngiliz Üslerinden toprak aldım”

A+A-

Güney Kıbrıs Başkanı Nikos Anastasiadis’in, dün, Başkanlık binasında, gazetecilere yemek verdiği belirtildi.

Simerini gazetesi, Güney Kıbrıs Başkanı Nikos Anastasiadis’in, gazetecilere yönelik verdiği yemeğin sohbet ortamında geçtiğini Anastasiadis’in, bu yemeğin en az ayda bir kere rutin hale getirilmesi taahhüdünde bulunduğunu yazdı.

Habere göre Anastasiadis, gazetecilerle sohbet ederken, değiştirdiği alışkanlıklardan bahsetti. Anastasiadis, öğle vakti viski içmediğini sadece sabah ve akşam içtiğini, öğle vakti sadece şarap içtiğini böylelikle altı kilo kaybettiğini söyledi.

Hayatındaki bir başka değişikliğin ise bütün hafta boyunca Güney Lefkoşa’da kalması olduğunu belirten Anastasiadis, sadece hafta sonları Limasol’a gittiğini, zaman kazanmak ve aleyhine veya lehine yazılanları görmek için sabah sabah gazeteleri okumak için Güney Lefkoşa’da kaldığını söyledi.
Hakkında olumlu yazılan çok az şeyin bulunduğunu belirten Anastasiadis, ancak bundan rahatsızlık duymadığını, olumsuz yazıların ise iyi niyetle yazılmasının yeterli olduğunu belirtti.

Anastasiadis, Hükümet’in yanıtlarının da yazılmasını talep etti.

Anastasiadis sözlerinin devamında “hiç mi olumlu bir şey yapmadım? Downer’i kovdum, İngiliz Üslerinden toprak aldım” ifadesini de kullandı.
(tak)

Bu haber toplam 1295 defa okunmuştur