1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Sinan Akçıl, Güzelyurt'ta sahne aldı
Sinan Akçıl, Güzelyurt'ta sahne aldı

Sinan Akçıl, Güzelyurt'ta sahne aldı

41. Güzelyurt Portakal Festivali kapsamında dün Kent Merkezinde İndirim Şöleni kapsamında Dans gösterileri ve Sinan Akçıl’ın konseri yer aldı.

A+A-

41. Güzelyurt Portakal Festivali kapsamında dün Kent Merkezinde İndirim Şöleni kapsamında Dans gösterileri ve Sinan Akçıl’ın konseri yer aldı.

Türkiye’de yaptığı besteleriyle ünlenen ve birçok ünlü sanatçıyla çalışan Sinan Akçıl dün akşam Kapalı Çarşı Meydanında verdiği konserle gençlere muhteşem bir gece yaşattı. Konserinde repertuarındaki şarkıları yanında popüler parçaları da seslendiren Akçıl hayranlarını coşturdu. Sahne performansıyla da dikkatleri çeken Sinan Akçıl, gençleri eğlendirdi.

Konserin sonunda Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar sanatçıya plaket takdim ederek, 41. Güzelyurt Portakal Festival’ine katıldığı için teşekkür etti.

sa-001.jpg

İNDİRİM ŞÖLENİ

Festival programı kapsamında kent merkezinde “İndirim Şöleni” düzenlendi. Kent Merkezi şölen nedeniyle renkli balonlarla süslenerek ışıklandırıldı. Saat 10:00’da başlayan etkinlik gece 24:00’a kadar devam etti. Etkinlik nedeniyle 18:00-24:00 saatleri arasında Ecevit Caddesi ve caddeye çıkan tali yollar kapatılarak, vatandaşın rahat alışveriş yapması sağlandı. Çocuklar için ücretsiz oyun standlarının kurulduğu Şölende Kent Merkezinde adeta bayram havası yaşandı. Festivalin simgesi olan Bay, Bayan Portakal ve yavruları yumurcak maskotlar gece boyunca çarşı merkezinde çocuklara eğlenceli dakikalar yaşattılar

FENER ALAYI YÜRÜYÜŞÜ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

41. Güzelyurt Portakal Festivali kapsamında dün akşam ayrıca gençlerin katılımıyla Kent genelinde fener alayı yürüyüşü yapıldı. Led ışıklı balonlarla kent merkezinde gerçekleşen yürüyen gençler ellerindeki balonlarla renkli görüntülere sahne oldular.

 

 

 

 

MİNİKLER DANS GÖSTERİLERİNİ SUNDU

Program kapsamında Kapalı Çarşı meydanında bölgede faaliyet gösteren kreşlerin dans gösterileri yer aldı. Güzelyurt Belediye Kreş, Renkli Düşler, Küçücüğüm, Minik Kalpler, Sevgi Çiçeği Kreş ve Eğitim Merkezleri ile Montessori okulları’nın minikleri danslarıyla izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

PİYANGO ÇEKİLİŞİ

Güzelyurt Belediyesi, İndirim Şöleni kapsamında “ Alışveriş yap fişini al hediyeyi kazan” konsepti ile alışveriş yapan vatandaşlara  fişlerine karşılık  piyango bileti verdi. Gecenin sonunda yapılan   piyango çekilişinde 5 televizyon beş de bisiklet hediye olarak kazananlara takdim edildi.

PLAKET TAKDİMİ

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar İndirim Şöleni’nin düzenlenmesine katkı koyan Güzelyurt Esnaf ve Zanaatkarlar Birliği Başkanı Ulus Ese’ye teşekkür plaketi takdim etti.

 

 

Bu haber toplam 1953 defa okunmuştur