1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Sezonun başarılı isimleri onurlandırıldı
Sezonun başarılı isimleri onurlandırıldı

Sezonun başarılı isimleri onurlandırıldı

Sezonun başarılı isimleri onurlandırıldı

A+A-

 


Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) sezonun tamamlanmasının ardından geleneksel olarak düzenlediği Yılın Başarılıları Ödül Töreni’ni hafta başında gerçekleştirdi. 2014 – 2015 futbol sezonu boyunca ülke futbolunun en üst 3 liginde A takım ve A2 takımlarda gösterdikleri performansla başarılı olan sporcular, teknik adamlar ve takımlara ödülleri takdim edildi. Gecede ayrıca sezon boyunca KTFF’ye destek veren sponsorlar da unutulmayarak teşekkür plaketi takdim edildi.

AKTİF HAKEMLİĞİ BIRAKANLAR ONURLANDIRILDI
Geceye spor ve siyaset camiasından önemli isimler katıldı. Golden Tulip Otel’deki ödül gecesine Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Meclis Başkanı Sibel Siber ve Spordan sorumlu bakan Menteş Gündüz’ün yanı sıra futbol ailesinin temsilcileri teşrif ettiler. Başarılı olan isimlerin ödüllendirildiği gecede ayrıca aktif futbol hakemliği kariyerlerine noktayı koyan isimler olan Savaş Tilki, Ecvet Kanatlı, Abdullah Adem ve Aziz Dayı’ya da hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

SERTOĞLU: “AVRUPA VE DÜNYA ARENASINA TAŞIMAK İSTİYORUZ”
Gecede bir konuşma yapan KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, sezonun tamamlanmasına rağmen yarın ne yapabileceklerini düşündüklerini belirterek sözlerine başladı. Gecede ödüllendirilen sporcu, antrenör ve hakemlerin gelecekte nerede olacakları konusunda çalışmalar yaptıklarını belirten Sertoğlu, Mersin’de düzenlenen Akdeniz Oyunları ve şu sıralar Azerbaycan’da düzenlenen Avrupa Oyunları’nda Kıbrıslı Türklerin olmadıklarını hatırlattı. Dışlanmanın yettiğini ve Kıbrıslı Türkleri dünya ve Avrupa arenasına taşımak istediklerini söyleyen Sertoğlu, bunun için devlet yetkililerinin var olan desteklerinin artarak devam etmesini istedi.

EN ÇOK ÖDÜL YENİCAMİ’YE
Gecede birçok sporcu, antrenör ve takım ödül alırken en fazla ödülün sahibi geride bıraktığımız sezona damgasını vuran Yenicami oldu. Siyah beyazlı ekip A takım ile Süper Kupa, Süper Lig ve Kıbrıs Kupası’nın yanı sıra A2 ligi şampiyonluğu ve Ahmed Sami Topcan Kupası’nı kazanarak podyumda onurlandırıldı. Gecede sponsorlarını da unutmayan KTFF, her sponsora ayrı birer plaket verdi. Lig şampiyonlarının yanı sıra ikinci ve üçüncülerinin de ödüllendirildiği gecede, sezonun centilmen takımları, gol kralları da ödüllerini aldılar.

Bu haber toplam 1470 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 216. Sayısı

Adres Kıbrıs 216. Sayısı